Šta je novo?

Laptop Polovan/Nov laptop ~1000e

Koji laptop kupiti?

beconase

Poštovan
Učlanjen(a)
10.09.2020
Poena
75
Potreban mi je polovan ili nov laptop u cenovnom rangu od 1000e (100e gore-dole).
Laptop bi sluzio najvise kao desktop racunar, gde bih odigrao ponekad ne toliko zahtevnu igru, a planirao sam od NG da pocnem da radim i neki programski jezik. Takodje pratio bih i neka online predavanja preko njega, gledao Netflix i slicno.
Znam da bi bilo bolje kupiti desktop ali ne zivim u Srbiji ali cesto putujem i dolazim dole na duze pa bih nosio i lap sa sobom.
U hardver se ne razumem najbolje, ali pozeljno je da ima sto vecu dijagonalu, tezina nije nikakav problem.
Takodje ne zurim toliko, pa bih mozda sacekao i neke akcije tu oko Bozica/Nove godine.
Trenutno MSI ima akciju na njihovu "Katana" liniju pa me zanima sta mislite o ovome:
(i7, 16", itd)

Otvoren sam za sve predloge i brendove.

Ниси написао да ли ти одговара бољи екран, или боља израда лаптопа ?
Што не погледаш неки од Elitebook модела (обавезно са 3 године гаранције). Имаш их у Атому.

Ниси написао да ли ти одговара бољи екран, или боља израда лаптопа ?
Што не погледаш неки од Elitebook модела (обавезно са 3 године гаранције). Имаш их у Атому.
Iskreno ne znam ni sam, neki allrounder rekao bih, da je neki prosek u obe stvari, ali ako bih morao da biram, onda verovatno bolja izrada jer planiram par godina da me sluzi (mozda sa zamenjivim ramom).
Jel taj Elitebook HP, moze li link modela?
Bas je zbunjujuce sve, a ja sam malo laicki usao u celu pricu. Recimo, HP kad kucam, izbacuje i Omen, i Pavilona i jos svasta, i svi su gejming varijante sa manje-vise istim hardwerom.
Ne zivim u Srb inace, u Nemackoj sam, ali mogao bih da vidim sta ima u Atomu kad budem dolazio ako su tu bolje cene.
Ovde npr. moze da se nadje Legion 5 pro na ebayu za oko 1100-1200 star par meseci, ni od polovnjaka ne bezim

Iskreno ne znam ni sam, neki allrounder rekao bih, da je neki prosek u obe stvari, ali ako bih morao da biram, onda verovatno bolja izrada jer planiram par godina da me sluzi (mozda sa zamenjivim ramom).
Jel taj Elitebook HP, moze li link modela?
Bas je zbunjujuce sve, a ja sam malo laicki usao u celu pricu. Recimo, HP kad kucam, izbacuje i Omen, i Pavilona i jos svasta, i svi su gejming varijante sa manje-vise istim hardwerom.
Ne zivim u Srb inace, u Nemackoj sam, ali mogao bih da vidim sta ima u Atomu kad budem dolazio ako su tu bolje cene.
Ovde npr. moze da se nadje Legion 5 pro na ebayu za oko 1100-1200 star par meseci, ni od polovnjaka ne bezim
Elitebook има оба слота који нису залемљени, максимално подржава 64 гигабајта.
Нема везе што ниси у Србији. Неки модели имају гаранцију годину дана на правна лица, па ми се чини да то није добра куповина.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno