Šta je novo?

Polomljen fan na grafickoj GTX 650

jabukowski

Cenjen
Učlanjen(a)
30.04.2013
Poena
154
Pozdrav,
Puklo mi je jedno pero na fanu od graficke.Sada se glasnije cuje i vibrira mi ce sto.Toliko vibrira da mi je koriscenje misa neugodno.Fan radi na minimumu.da li se moze zameniti samo ventilator?I gde ga nabaviti?Hvala unapred.

Ako imas garanciju salji tamo da ti zamene...I da koji je proizvodjac kartice ako moze link? :)

odes u neku bolje snanbevenu radnju i trazis zamenski

Mozes i malo kvalitetniji super lepak, ali u tom slucaju ostavi ceo dan da se susi

najsigurniji ces biti zamenom celog ventilatora, jer lepljenjem mogu da ostanu vibracije ako nije (skoro) savrseno, sto moze da dovede do daljih problema.
ako nisi ti polomio to pero, nosi je na reklamaciju.

za kupovinu... mozes da probas da nadjes pokvarenu kartu pa da promenis ceo kuler, ili da kontaktiras msi ovde, jer tesko da ces naci original kuler u prodaji. ili mozda da juris neko aftermarket resenje...

Posto cooler ima veci broj malih perca, mozes probati da slomis jos jedan sa suprotne strane ako to simetrija dozvoljava, vibracije ce nestati, zvuk moras testirati, isto vazi za temperature.

I ja sam procitao da probam da odlomim na suprotnom kraju perce,ali...
Naravno da sam ga ja polomio:mad:,mada kako cu dokazati ,ako reklamiram ,da nisam ja i kako ce oni dokazati da sam ga ja polomio:whip:
Videcu ove ventilatore sa kupujem-prodajem da li odgovaraju za moju kartu.To mi je najjeftinije i najbrze resenje.Ako nista ne uspem da sredim moracu nositi grafu na reklamaciju,a ne rastaje mi se od nje na nekoliko nedelja.Sta da se radi,hvala svima na predlozima i savetima.Veliki pozdrav za sve.

Nazad
Vrh Dno