Šta je novo?

polomljen display

jerichon

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2009
Poena
319
Koliko kosta od prilike zamena polomljenog displaja u servisu. Dobijam od brata tablet sa polomljenim displejom star 4 meseca. I zna li neko pouzdan servis gde to moze da se uradi.
Tablet je blackberry netcat 7 incha dislpay.
Hvala

Poslednja izmena:
Zavisi od modela do modela tableta. Kontaktiraj zvanicni servis za Blueberry u Srbiji, reci im model i recice ti cenu zamene.

Ko zna da li ce i oni imati. Cisto sumnjam, znajuci kako rade nasi serviseri. Rezervni delovi se uopste ne uvoze , niti ih ima. Posebno za uredjaje kao sto su tableti jer Blueberry ima nekih 15-tak modela i SVAKI ima razlicit ekran, iako je velicina ista. Tako je i kod drugih Kineza nisu oni jedini, u pitanju su desetine razlicitih ekrana.

Jedina sansa da imaju je , da je neko sa garancijom ( verovatno je imas i ti , ali ne vazi za lomove) vratio neispravan tablet, kome je na primer crkla ploca , a ekran citav. Pa da taj sada ipak polovni ekran tebi ugrade. Sve ostalo bi bilo SF price.

Da se razumemo ovo ne vazi za Poznatije Brendove, oni mogu iz neke svoje inostrane centrale da nabave ekran ili sta vec treba, nego za ove manje kao sto su Blueberry, Intex, Nextbook i slicni.

Ajde ako imas vremena napisi posle sta su ti rekli u zvanicnom servisu, cak i da imaju tako neki "kanibalizovani" od drugog tableta, sumnjam da ce ti se svideti cena.

Poslednja izmena:
Meni su za Goclever R70 rekil da je digitajzer (tač staklo) 3450,00 dinara a ekran je 4500,00 dinara. Sobzirom da sam tablet platio 6000,00 teško da mi je isplativo da za popravku tač stakla dam više od 50% cene uređaja. Tablet radi uz miš tako da se više isplati kupiti nov uređaj.

Mene interesuje da li neko odkupljuje takve delimično tablete.

Pozdrav

Ja sam video da takve delimicno ili potpuno neispravne prodaju ljudi na ovim Licitacijama , Limundo, mada ne dobijaju bas neku cenu . Pogledaj tamo , ima cesto sa slicnim kvarovima. Mada zbog niske cene, ako radi sa misem, nekako mi se cini da je to najbolje resenje, zadrzati ga i koristiti kako moze. Jeste, da to nije to kako bi trebalo ali bolje i to nego da za njega dobijes neki sitnis.

Nazad
Vrh Dno