Šta je novo?

polna struktura bench-a

SoSo je napisao(la):
SoSo bi bilo comme si comme ca, iliti tako-tako, posto je sve relativno ;)
Ovaj deo sa avatarom je tocan...BINGO!!!
Moja ljubav inace preferira AMD, nisam bas sigurna,nismo previse pricali o tome :) :) . Mislim da ce on ipak morati da se izjasni o tome, a i mislim da je vreme da mi zvanicno prizna da mi konfiguracija napokon nije "konfekcijska". :)

Zanimljiva teorija, meni se verovatno cini da je: "kod nas Vas vise zbog Vas." (mi-female, arhitektura. Vi-male,etf)
Dobar ti je taj protok na netu. 2MB/s ! Samo ne znam da li ti je preko fiber optic-a ili preko koaksijalca.... :d
Vise te kosta net mesecno nego cela konfiguracija, osim ako nisi telekom
:type:

SoSo je napisao(la):
Zanimljiva teorija, meni se verovatno cini da je: "kod nas Vas vise zbog Vas." (mi-female, arhitektura. Vi-male,etf)
Arhitektura? Mislis, oni kursevi crtanja i ikebane gore na spratu? :d

Ja sam na ETF dosao pravo iz Tesle, sto ce reci da nedostatak zenske populacije nisam ni osetio (mada na ETF-u zaista ima extra devojaka, za razliku od Tesle)...

drfedja je napisao(la):
Dobar ti je taj protok na netu. 2MB/s ! Samo ne znam da li ti je preko fiber optic-a ili preko koaksijalca.... :d
Vise te kosta net mesecno nego cela konfiguracija, osim ako nisi telekom
:type:
2MB/s nije niko pominjao... Verujem da takav link nema niko u zemlji. Ceo komercijalni link Srbije ka svetu je oko 56MB/s , odnosno 3x155Mbps :)

A za konfu (cenu) se pobrinuo Ukica :p

A i nesto sumnjam da vi AMD-ovci bas pratite cene Intelovih platformi... Ipak vredi vise nego sto ti mislis :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Arhitektura? Mislis, oni kursevi crtanja i ikebane gore na spratu? :d

Ovo nije mesto da lecis svoje komplekse u vezi svog obrazovanja ili (i) pola...jednostavno vas je previse, pa samim tim nisi uopste poseban :)

Rekoh ja nesto za cure-inzenjere! :d

SoSo, NHF, bilo je jace od mene! :wave:

Vidim naslov teme polna struktura, ali ne vidim opcije za glasanje... Mozda bi trebalo da ovo predstavlja neki poll, a ne pregled polne strukture pojedinih legendarnih BG skola/fakulteta

PS: Koliko se cesto spominje ova konfiguracija koju ima doticna gospodjica, da ce se vec pomisliti da su mnoge muske sujete povredjene.
Treba samo imati u vidu da je u pitanju Intel i bice vam lakse, iako je ostatak konfiguracije (dobro, preskocicemo Mustek UPS i Prolink TV tuner) na zavidnom nivou :)

NIsta zato, stizem joj ja sa pojacanjem u vidu Winchestera i 9NDA3+. :D Batalio sam s754 - dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem :D

Poz

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno