Šta je novo?

polna struktura bench-a

3MAJ86

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
649
ima tema vezana za starosnu strukturu chlanova.

i sada me je zaintrigirala prva poruka (da ja znam) da ju je neko "zhensko" napisalo na forumu programiranje, pa me je navelo da razmishljam.
da li je keli jedina dama ovde ili ih ima vishe... :)

?

3MAJ86 je napisao(la):
ima tema vezana za starosnu strukturu chlanova.

i sada me je zaintrigirala prva poruka (da ja znam) da ju je neko "zhensko" napisalo na forumu programiranje, pa me je navelo da razmishljam.
da li je keli jedina dama ovde ili ih ima vishe... :)

?

:wave: Pa i ja sam tu!Zar ne? :wave:

...sa ogromnim stazom na forumu :D

Evo i mene, istina jos uvek nemam masinu u potpisu ;) , ali bice za koji dan: obecavam :)

Ahahahahha...Josh kad je ona devojka sa ana.co.yu rekla za Acin rezultat da je krsh....ahahahahahah.....Znachi, Kokose, Aco, Care, na trening! :d :d

Polna struktura bencha? Pa par devojaka i par hiljada muskih. ;) (Nadam se da gresim) Do sad sam video postove samo oko 5 devojaka i to je to.

Dajte organizujte neke nagradne igre za "ugrozenu vrstu" ;) pa da se popravi polna struktura malo. Cisto da bude interesantnije. :D

NightVision je napisao(la):
Pa par devojaka i par hiljada muskih. ;)

Ovo me podseti na ETŠ "Nikola Tesla" :-devil-:

P.S. Ja sam završio Pravno-birotehničku, samo da se zna, gde je odnos bio par muškaraca i par hiljada devojaka :eyebrows:

zaista nisam ranije razmishljao o ovome (dodushe nisam ni dugo ovde), ali pre kelinog treda nisam video nijedan "zhenski" nick ovde... :)

loodilo :)

Dobro, i ja sam iš'o u Teslu, a lično znam 2 devojke sa foruma, mada cenim da ih ima više, samo ne postuju, ili ne dolaze...

ja idem u teslu :) ribe....raspad :) ima ovde dosta ljudi iz tesle... :) ehehe

Originally Posted by Srga
... jos jedan iz Tesle
Nisam iz Tesle, iz XII Beogradske, tu ti je situacija pola-pola ali opet je bolje u Pravnoj-Birotehnickoj jer tamo u odeljenju 30 ucenika od toga tri lika a sve ostalo ribe :eyebrows:

mitnick je napisao(la):
Ahahahahha...Josh kad je ona devojka sa ana.co.yu rekla za Acin rezultat da je krsh....ahahahahahah.....Znachi, Kokose, Aco, Care, na trening! :d :d

Ih bre, sto ste svi tako na kraj srca prema nama zenama... Pa, zaboga, nije sve u MHz-ima i "3d markovima" :D :d (ima nesto i u dodatnoj opremi :p )

Poslednja izmena:
Ma daj bre burazerova mashina, ako nije burazerova onda je od nekog dechka 99,9%. Ako nije ni to onda onih 0,1%....(po analogiji..tatin sin).....tatina kcerka. :D

Valjda dama ne juri 3dmarkove na toj mashini...to mora da je ozbiljan work.

Pozdrav intelashice...devojka zna shta valja.:D
Mashina ce da obori sa nogu ove AMD-ovce. ;)

P.S.
Ex Tesla boy.
Matura 2000-te.
Bedak jedna riba beshe u razredu...a bilo je odeljenja i sa 2 i 3.
Srecom(ako tako moze da se kaze) imali smo jednog dugokosog pa su svi mislili da imamo 2....pogotovo profesori...:D
A mi svi u smeh kad kazu:"Vidim da imate 2 devojke".
Razredna je zato otkidala...uh.
Necu da kezem njeno ime ali cu da kazem da zato ovako "dobro"(loshe) znam engleski. Ovo je dovoljno.

ivica je napisao(la):
Bedak jedna riba beshe u razredu...a bilo je odeljenja i sa 2 i 3.
WOW! Pa to je cak 2-3 puta vise nego u tvom odeljenju!!! :d
ivica je napisao(la):
Ma daj bre burazerova mashina, ako nije burazerova onda je od nekog dechka 99,9%.
Zezash da ne znash ko joj je dechko? :)

Pozdrav svima!

Lepse u procentima - 200-300% :hair: :D

Dobro, ja koji nemam pojma kako je u toj Tesli uspevam da steknem neki "utisak".. ajd neka se jave neki sa recimo ETF VETS ili slicno da vidimo kakvo je stanje tamo, pa da na kraju procenimo na koju sredinu bench najvise lichi :d :smoke:

Zezash da ne znash ko joj je dechko? :)

Pozdrav svima!

E ne znam, ne pishe joj u singature-u...Tamo je samo big mashine.
Al' da nakadjam neki od favorita Intela sigurno a takih je malo ovde.

Ako je suditi po avatar-u onda je od onog shto ima isto to,...ili peru kojota..genija, a po onom ispod SoSo je ???? A po SoSo to mu dodje kao Sosa, a sose zive u Vojvodini...a onda ako je naklonjen Intelu i zivi u Vojvodini je Kokos kako ja znam...a ovo je bash jako dole u singature...pa se nekako slaze. Ili ne smem ni da pomenem a nik mu pochinje sa K.
I on je tamo blizu grane.

Al' sam ti ja neki Sherlok Holms..ih:p
Sad sam lupio..k'o Maxim po trnju...

Ne pratim bash cesto sve treadove pa zato...
Ako bi hteo/htela da otkrije(sh) k'o je bilo bi OK.

koliko vidim ovde se ljudi dele iz Tesle i svi ostali. A sto se tice polne statistike kod mene je bilo lapo lapo mada bi vise voleo da je bila jedna ali vredna nego sve ove ostale rumenke.

Evo ja sam sa ETF-a
Pa i nije tako lose... po mojoj proceni 25-30%su koleginice...
E, sad u prvoj godini mi se cinilo da je to jako malo posto sam ja gimnazijalac gde je bilo 50-50...
A tu je i arhitektura, pa imas utisak da ih je vise....

SoSo bi bilo comme si comme ca, iliti tako-tako, posto je sve relativno ;)
Ovaj deo sa avatarom je tocan...BINGO!!!
Moja ljubav inace preferira AMD, nisam bas sigurna,nismo previse pricali o tome :) :) . Mislim da ce on ipak morati da se izjasni o tome, a i mislim da je vreme da mi zvanicno prizna da mi konfiguracija napokon nije "konfekcijska". :)

GOXY83 je napisao(la):
Evo ja sam sa ETF-a
Pa i nije tako lose... po mojoj proceni 25-30%su koleginice...
E, sad u prvoj godini mi se cinilo da je to jako malo posto sam ja gimnazijalac gde je bilo 50-50...
A tu je i arhitektura, pa imas utisak da ih je vise....
Zanimljiva teorija, meni se verovatno cini da je: "kod nas Vas vise zbog Vas." (mi-female, arhitektura. Vi-male,etf)

Poslednja izmena:
SoSo je napisao(la):
SoSo Zanimljiva teorija, meni se verovatno cini da je: "kod nas Vas vise zbog Vas." (mi-female, arhitektura. Vi-male,etf)
Pa nije teorija... nego praksa:
Stvarno se izvinjavam koleginicama, ali u jedno 70% slucajeva kad se neko od "nas" okrene za nekom devojkom na hodniku primeti onu bazuku preko ramena...

Ja zavrsio gimnaziju, a sad sam na elektro-faxu.
Da vam slikovito opisem situaciju, znate ono...

"Koja je analogija izmedju zene inzenjera i morskog praseta?"...

-"Morsko prase nit je morsko nit je prase, a ostatak znate!" :d:D:d

Delija je napisao(la):
"Koja je analogija izmedju zene inzenjera i morskog praseta?"...
-"Morsko prase nit je morsko nit je prase, a ostatak znate!" :d:D:d
Kad sam upisao etf '99. god. bilo je, Boga mi, nekih veoma dobrih koleginica. A i 2000-te godine isto (jer sam, jel te, obnovio prvu godinu). Kako sam bio krenuo bojao sam se da cu upoznati razne generacije brucosa tamo, al sam se posle 3 godine prebacio na BK. Rek'o dosta je bilo poznanstava vala! :d Na ovom faxu je struktura mnogo bolja! :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno