Šta je novo?

Poliranje glossy plastike

Rapid

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2006
Poena
319
Izgrebao sam malo moj Samsung 223bw dok sam se selio, nisu jake ogrebotine, al' se primecuju kad se presijava svetlo preko njih.
Je l' moguce ovo nekako ispolirati i vratiti monitor u fabricko stanje? :)

teshko da ce ti to uspeti, poliracesh ali ce se videti to gde si polirao, nece biti sjajno kao ostatak monitora.

Imao sam pre par godina neki sprej.. nemacko neko chudo. Cini mi se da je sluzilo za uklanjanje ogrebotina sa CD-ova i bilo je providno. Uspesno sam reparirao ogrebotine od rasjfeshlusa na onoj plastici preko ekrana na Nokia 3210. Ako se neko seca o cemu pricam nek pomaze.

Daj pomagaj meni to treba za fon, gde da kupim i koliko košta?

Poslednja izmena:
Displex ne pomaze na glossy plastici. Kod mene SM 2253LW.. isto prenosenje i gornja ivica se malo izgrebala. I sad kad sjedim i gledam presijava se i vidim male ogrebotine. Pokusao sa displex i nista :(

Poslednja izmena:
mislim da ce biti tesko, mozes prekriti brazde ali taj glosi izgled neces povratiti, jedino mi se cini da ces ga sa nekim preparatima jos razmrljati

bolje ostavi kako jeste,da ne napravis jos vecu stetu;)

Probaj da nadjes pastu za poliranje klirita. Ja sam imao isti problem i rešio sam ga sa tom pastom

Poslednja izmena:
Gde tražiti tu pastu, po kojim radnjama?
:wave:

Ljudi pomagajte cepio sam ogrebotinu po postolju monitor kako sam okretao pivot [*** me on]

Jel pomaze poliranje?

Znam da ova preporuka nece da pomogne u otklanjanju ogrebotina, ali mislim da bi bilo lakse da se previse ne opterecujete sa tim, ima mnogo bitnijih stvari u zivotu :) Na ogrebotinu se naviknes posle nekog vremena, i vise nije bitno :)

Jednostavno uzmi i izgrebi ga celog...Moze dobro da izgleda... :)

posle uzmi beli sprej pa uradi malo "paintbrush" :d:d:d

Poslednja izmena:
Znam da ova preporuka nece da pomogne u otklanjanju ogrebotina, ali mislim da bi bilo lakse da se previse ne opterecujete sa tim, ima mnogo bitnijih stvari u zivotu :) Na ogrebotinu se naviknes posle nekog vremena, i vise nije bitno :)

Ovo kao da si rekao da covek ne treba da resava svoje probleme. Jednostavno, bolje da ih ostavi takve kakvi su?

Nece da moze.

^
Čovek lepo savetuje da ostavi tako kako je, jer samo može pogoršati stvari... Onaj ko je probao, znaće da u takvim situacijama, može samo gore da napravi. Takodje, i moj savet je da se ostavi tako kako je.

Poslednja izmena:
Vrh Dno