Šta je novo?

Policijske kamere

ivan123

Slavan
Učlanjen(a)
21.06.2007
Poena
320
Lokacije policijskih kamera u Beogradu i Novom Sadu, informacije o kaznenim bodovima i novcanim kaznama.

Download

bQf6ul.jpg
8qxXMl.jpg

kdqK7l.jpg
5gDwnl.jpg

qI0Wxl.jpg
xft3Ul.jpg

Jel isti autor ovog programa i onog koji pokazuje trenutnu lokaciju radarskih patrola (ne mogu tacno da se setim naziva programa ali jedan jedini domaci je te namene)?

Nisam autor te aplikacije. Ovu aplikaciju sam napravio za takmicenje.

Jos samo da ovakve aplikacije izadju i za iphone:)

IgoPrimo za Iphone + speedcams

Zaboravio sam da napisem, ako vas se svidja aplikacija za nju mozete i glasati tako sto u aplikaciji kliknite na MENI dugme i tu glasajte. Pozdrav :)

Hvala za aplikaciju, dobra ideja.

Meni ne pokazuje ni jednu kameru ?
Radi li ova aplikacija preko wi-fi konekcije ili je obazvezna mreza operatera ?
Sta presdtavlja ikonica u gornjem levom uglu pored gmail-a ?

Meni ne pokazuje ni jednu kameru ?
Radi li ova aplikacija preko wi-fi konekcije ili je obazvezna mreza operatera ?
Sta presdtavlja ikonica u gornjem levom uglu pored gmail-a ?

Kada izaberes grad prvo pokazuje tvoju lokaciju, tako ako si u pokretu i nalazis se blizu kamera videces ih na mapi, a mozes ih videti tako sto ces udaljiti mapu. Mozes koristiti i wifi i internet na telefonu, on je potreban samo da ucita kartu, a kamere su unapre unesene. Ovako izgleda aplikacija posto sam dosta ogranicen ovim softverom za pravljene aplikacija, tako da je ovo maximum sto sam mogao da izvucem iz njega.

@hektor2

Pa za sada ne mogu vise modifikovati aplikaciju posto sam je vec prijavio na takmicnju, mozda ako budem pravio kasnije neku pravu ubacicu vise gradova.

Pozdrav i hvala na preuzimanju aplikacije i na glasovima, slobodno ostavite i komentar u aplikaciji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno