Šta je novo?

Policijska motorola midi melodija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dragvorl

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2003
Poena
601
Da li neko mozda ima midi melodiju pandurske motorole?

Znas sta da radis? Kada spava jedan pajkan, polako, ali nemoj da zuris, maznes mu motorolu, pa posle dodjes kuci uzmes mik, pa pocnes da se dogovaras sa policajcima i istovremeno ukljucis Sound Recorder (dolazi uz Windows) i onda sve to lepo snimis. Posle nadjes neki program za konvertovanje u Midi i posle posaljes preko BT-a ili preko IC veze (svejedno) i eto ti tvoja policijska motorola u midi formatu... :banana: :D

Probao sam vec, al' los je kvalitet, susti...

Probao sam vec, al' los je kvalitet, susti...

Ti to ozbiljno?

Mislim da imas motorolu na jednom dobro wap sajtu, ali ne mogu samo da se setim kako se zove... Uostalom trk na GPRS pa trazi domace sajtove i linkove za domace sajtove i naci ces (nista ne garantujem). Takodje vidi u Svetu ili Scandal!-u, tamo ima mnogo gluposti, mislim da sam tamo video policijsku motorolu u midiju.

Pozdrav!

Kolika diskusija a niko da kaze da ne moze snimljeni zvuk da bude u midi formatu!

Imam ja neku melodiju koju sam skoro prebacio od druga za Sony Ericsson, nije lose, ali steta sto je ne mogu koristiti bas za melodiju, mogu da je pustim da svira, ali kao melodija ne moze za SE T630, steta.
Mislim da moze i za ostale mobilne, ekstenzija je .amr

Imam ja neku melodiju koju sam skoro prebacio od druga za Sony Ericsson, nije lose, ali steta sto je ne mogu koristiti bas za melodiju, mogu da je pustim da svira, ali kao melodija ne moze za SE T630, steta.
Mislim da moze i za ostale mobilne, ekstenzija je .amr

pa evo je:
:wave:

Prilozi

• Motorola.zip
    33.8 KB · Pregleda: 4,408
A bre, al' ste zapeli s tom motorolom, sto tredova oko pandurske motorole... koji ce vam to?!? (da ne kazem - je*ala vas motorola...)

Poslednja izmena:
CAR je napisao(la):
A bre, al' ste zapeli s tom motorolom, sto tredova oko pandurske motorole... koji ce vam to?!? (da ne kazem - je*ala vas motorola...)

To Care :smash:

aj ti odsviraj motorolu u midiu

Evo jedne kvalitetne policijske motorole!

Malo je veca arhiva ali i duža! :mad:

Prilozi

• a-police-.rar
    578.3 KB · Pregleda: 2,505
uh bre, cim cujem na ulici taj zvuk hvatam se za dzep da vidim da li sam poneo licnu kartu, i onda ugledam nekog klinca kako se igra sa telefonom.

Mislim da ste se lepo ispamovali i da je bilo dosta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno