Šta je novo?

Polaroid, ili sta vec :) Pomozite mi

acivi_nik

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poena
300
Prvo da kazem da nisam znao da li da otvaram temu ovde,ili u delu za fotoaparate... Mislim da spada u obe,pa mi nemojte zameriti :)

Ovako, posto se uopste ne razumem, nadam se da mi neko ovde moze pomoci. Treba mi stari aparat, koji odmah posle slikanja izbaci gotovu sliku. Prvo sam mislio da se to zove polaroid,ali sam skontao da je to ustvari marka aparata :D Aparat ce biti poklon meni dragoj osobi. Da li je moguce naci kod nas nesto da valja,da je ocuvano? I na sta da obratim paznju kod kupovine? Spreman sam da izdvojim 3 do 5.000din. Preporucite mi sta je najbolje za taj novac? Postoji li vise vrsta tih aparata,koja je najbolja...znaci interesuje me sve (dobro,ne bas sve,ali vecina :D ), ne bih da se zeznem kod kupovine,pa da to nicemu ne sluzi posle... Znam i da su oni foto papiri skupi i da imaju rok trajanja. Da li mogu i njih da uklopim u budzet? I moze li se to naci,a da nije "pokvareno" (prosao rok)?

Trazio sam "polaroid" po KP,ali samo blenem u njih,nemam pojma nista o njima,ne znam sta da gledam...

Svaka pomoc je dobrodosla! :)

Ako ima tako nesto za te pare ocu odmah i ja par komada.

ima za 1000-2000din aparat... ali ne znam sta da izaberem,valja li to nesto...

tesko da ces naci nesto savremeno za te pare, bolji uzmi ovo: Polaroid PoGO stampac to je oko 30e polovno i stampa fotografije preko aparata...

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=UhcA88tye4M[/YOUTUBE]

mada imas raznih foto stampaca pa izaberi neki...

Poslednja izmena:
Polaroid jeste konkretna marka ali se koristi "narodski" I kao naziv za tu kompletnu vrstu fotoaparata (kao sto amerikanci zovu "zerox machine" sve fotokopir mašine) .

Kao što su ti već napisali nije toliki problem da nađeš aparat koliko potrošni materijal koji je uz to vrlo skup.

Ne interesuje me nesto moderno,cak sto starije - to bolje :)
Preporucite mi nesto od ovih sto ima u ponudi. A filmove sam nasao na jednom domacem sajtu za 3000din, 8 komada. To je ok za poklon,jedan film i aparat :) A posle neka kupuje dodatne filmove,briga me :D :D

a verovatno im je prosao rok posto svaki aparat ima drugaciji film ne razumem kao si nasao film a ne znas ni koji ces aparat?

novi su filmovi,ima vise vrsta... neki odgovaraju na vise modela,sta znam...

Poslednja izmena od urednika:
Postoje i digitalni polaroid aparati koji odmah izbacuju fotke

Vrh Dno