Q
qaz
Guest
Sto nije nista novo na Blakanu, bili pod Turcima 600 godina pa ono sta ces, takav nam mentalitet nazalost.
Vratio sam odredjenoj "Mobil kuci" J70 jer je blokirao i jedva mi trajao 2,5 dana
I kao pogledace i ako hardwerski nije ispravan dobicu novog. Danas su mi rekli da dodjem i da cu dobiti nov telefon.
Odem tamo daju mi telefon ja ga uzmem i pogledam...
Bio je totalno prasnjav ekran iznutra i plus jos ogreban!?!?!?!?!?
Kad sam ih pitao dal su sigurni da je to bas nov telefon i pokazao im ekran i ogrebotinu dobio sam odgovor da je to od transporta i da to nema veze!?!?!?!?!?!?! $%$%@#%*!&^@#
Zelim toj "moblinoj kuci" brzu i efikasnu propast!!! *%$@
Da nepoverujes!!! To nema veze!!! Pa je.... zar bas izgledam ko budala pa da mi kaze tako nesto?????
Naravno nisam hteo da primim telefon.
Pa eto cisto da upozorim drage forumase....
Vratio sam odredjenoj "Mobil kuci" J70 jer je blokirao i jedva mi trajao 2,5 dana
I kao pogledace i ako hardwerski nije ispravan dobicu novog. Danas su mi rekli da dodjem i da cu dobiti nov telefon.
Odem tamo daju mi telefon ja ga uzmem i pogledam...
Bio je totalno prasnjav ekran iznutra i plus jos ogreban!?!?!?!?!?
Kad sam ih pitao dal su sigurni da je to bas nov telefon i pokazao im ekran i ogrebotinu dobio sam odgovor da je to od transporta i da to nema veze!?!?!?!?!?!?! $%$%@#%*!&^@#
Zelim toj "moblinoj kuci" brzu i efikasnu propast!!! *%$@
Da nepoverujes!!! To nema veze!!! Pa je.... zar bas izgledam ko budala pa da mi kaze tako nesto?????
Naravno nisam hteo da primim telefon.
Pa eto cisto da upozorim drage forumase....