Šta je novo?

Pokretni sistem za SS2

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Poshto vec duze vreme razmishljam o pokretnom odluchio sam da postavim temu. Zanima me shta mi od opreme treba:
-kakav motor
-koji pozicioner
-shta mi josh od opreme treba ??

i jel ima neke shanse da ja to namestim sam ?? Posedujem 140cm antenu i trenutno je na ruchnom pozicioneru.

Takodje mi treba preporuka za dobar LNB poshto ovaj shto imam je neki kung fu sa 0.5 dBm buke i na nekim transponderima mi je signal na ivici gledanosti. Dobar LNB bi trebao malo da mi pojacha signal. Right ??

:wave:

Pošto imaš 1.4 treba ti actuator motor (štapni) od minimum 18 inča, i neki od diseq pozicionera, tipa VBoxII bilo kog proizvođača. I to je to. Oko 50E bi to bilo.

I mene extra zanima ova tema,imam isto 140cm antenu.Renne,gde ima to da se kupi i jel ima sanse da sam to namestim?Ako ne,koliko ljudi koji to rade uzimaju za ruke?Da li se nesto podesava u AltDvb,koji softver najbolje radi sa tim motorom?Da li moze u DvbDream-u to da radi?Puno pitanja,ako neko odgovori na bilo koje,hvala.

te antene od 1.4 se jako teško nameštaju (to su one poljske) tako da nisam siguran da ćete uspeti ako niste vični tome. Mislim da je cena "ruku" oko 30E
Rade svi programi da diseqom

Vrh Dno