Šta je novo?

poklopci umjesto flopija.

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Mjesta na kojima je nekada bio flopi, je sada prazno na mom kucistu.
Ja imam jedan poklopac i treba mi jos jedn.
Gdje to mogu nabaviti.
pretpostavljam da su istih dimenzija jer flopi je flopi.

Na drugo mjesto mozes ugraditi interni 3,5" citac memorijskih kartica.Ako hoces bas poklopac, najlakse ga naci u nekom PC servisu.

Pa nije to isto sa svakog kućišta. Možda ćeš još ružnije da napraviš ako ne pogodiš istu boju ili malo krivlji oblik pa da imaš zazore okolo :). Estetski je sigurno bolje rešenje da staviš nešto sa prednjim konektorima ili čitač kartica što je napisao skidač kamenca iznad mene, osim ako ne nađeš sa tog kućišta konkretno...

^
Ma farbao je on kuciste, ofarbace i poklopac:D
Nego i ja imam isti problem, izgreban mi je flopi poklopac, al mi i ne smeta toliko, naviknes se sa vremenom.:)

Mjesta na kojima je nekada bio flopi, je sada prazno na mom kucistu.
Ja imam jedan poklopac i treba mi jos jedn.
Gdje to mogu nabaviti.
pretpostavljam da su istih dimenzija jer flopi je flopi.

Imaš i fan controlere (mislim da ima neki xigmatek za 1,8k dinara) ili neki interni čitač, kao što sam ja ubacio kod mene:wave:

Koliko fanova mogu sa tim da kontrolisem.
I kako to uopste funkcionise, preko biosa ili ih na njega kacim.

Ako nemas ubaci neki citac kartica pogotovo jer je danas sve vise uredjaca koji ih koriste:plejeri, fotoaparati, telfoni itd.A i povoljnije ti je nego kontroler fanova.

Imao sam isti problem, i rešio ga ugradnjom Apacerovog čitača kartica, varijanta "milion-u-jedan" plus USB ;) Koštao je 600 din.

A ima li samo varijatna usb +plusa sluske,mikrofon, ili samo usb.

Takav sam video samo kod komsije u nekoj CT konfi. Nisam ih sretao u maloprodaji, samo ove card readere sa eventualno jednim usb po napucanim cenama.

Pa realno, kućište sa ovom količinom konektora bi bilo skuplje za toliko od identičnog kućišta koje nema te konektore.

Vrh Dno