Šta je novo?

Poklopac za gumeni USB disk

• Začetnik teme Začetnik teme pjsoft
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pjsoft

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
609
Sigurno vam je sve jasno .. Uspeo sam da izgubim poklopac za gumeni usb disk.. Pa se pitam da li bi mogli da mi pomognete da ga negde kupim..

Da li neko pravi ili prodaje samo poklopce (da uzmem 10 komada ) :wall:

aj fala

Ja sam izgubio poklopac treci dan od kupovine i evo vec godinu dana radi bez njega! samo malo pazis gde ga stavljas - konkretno, drzim ga u zasebnom dzepu od torbice, i nikakav problem

deka je napisao(la):
Ja sam izgubio poklopac treci dan od kupovine i evo vec godinu dana radi bez njega! samo malo pazis gde ga stavljas - konkretno, drzim ga u zasebnom dzepu od torbice, i nikakav problem
Ma i ja ga koristim vec godinu dana bez poklopca i ne vodim uopste racuna gde ga drzim, ali je lepsi sa poklopcem 😉

Pa po zakonu odrzanja materije, ti toliki izgubljeni poklopci mora da su negde .. Zamisli da ih sve stavimo na jednu gomilu 🙂

Nemoguce da to niko ne prodaje zasebno...

Ti poklopci pogotovo gumeni mnogo brzo se razlgave, cudi me da niko od proizvodjaca ne osmisli neki mehanizam da se zastiti od ispadanja, slicno kao sto ima na zenskom nakitu, ogrlice, narukvice ako znate sta mislim.

ima modela koji imaju poklopac koji je spojen sa samim stickom....kada ga skines, on visi 🙂
Ali ne znam koji je to model...

Postoji jos jedna bitna stvar. Reklamacija je povuci-potegni kada disk nema poklopac :trust:

Nazad
Vrh Dno