Dog
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 309
Dragi moji ljudi..pazite ovako!Ja se ne razumem u kompjutere i zato mi je hitno potrebna vasa pomoc!!Mladji brat je otputovao na neke pripreme sa klubom i sad,uskoro mu je rodjendan!A ja bih hteo da iskoristim priliku jer mi je zao vise da ga gledam kako igra igrice od pre 100 godina jer novije ne moze kompjuter da podrzi! Pa bih zeleo da poboljsam ovaj sto vi kazete "shporet!"
Fakticki mi treba maticna ploca,procesor(ali AMD-tako mi je drugar rekao),graficka,i ddr ,posto mi je drugar rekao da imamo sdr od 256mb.. valjda znate na sta mislim jer pojma nemam kako se to pise!! :S:
na raspolaganju imam 260 evra...
Stvarno bi vam bio zahvalan ako biste mi pomogli! znaci kompjuter je predvidjen samo za igrice!!! Ne bih ceo kompjuter kupovao!
sadasnji izgleda ovako..
Intel celeron 800 mhz
nvidia (nemam pojma dalje) 16mb
ploca -ne znam
hard disk 80 Gb
256mb sdr!!
unapred Zahvalan
Marko
Fakticki mi treba maticna ploca,procesor(ali AMD-tako mi je drugar rekao),graficka,i ddr ,posto mi je drugar rekao da imamo sdr od 256mb.. valjda znate na sta mislim jer pojma nemam kako se to pise!! :S:
na raspolaganju imam 260 evra...
Stvarno bi vam bio zahvalan ako biste mi pomogli! znaci kompjuter je predvidjen samo za igrice!!! Ne bih ceo kompjuter kupovao!
sadasnji izgleda ovako..
Intel celeron 800 mhz
nvidia (nemam pojma dalje) 16mb
ploca -ne znam
hard disk 80 Gb
256mb sdr!!
unapred Zahvalan
Marko