Šta je novo?

Poklanjamo SONY 20th anniversary PS4 konzolu - novogodišnja nagradna anketa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,319
9e1dff2e0126c3943adc320eda30fc39.jpg

Poslednji dan 2014. godine doneće mnogo radosti jednom od posetilaca Benchmark sajta: 31. decembra proglasićemo najsrećnijeg učesnika nagradne ankete koja startuje danas, 23.12.2014. godine - i koju možete popuniti na narednoj stranici ovog članka. Poklon je neobičan, neuobičajen, i ima svoju izuzetnu, kolekcionarsku vrednost - proizvedeno je tačno 12300 primeraka jubilarne, 20th anniversary Sony PS4 konzole - do koje se ne može doći uobičajenim putem. U Srbiju stižu tri primerka ove konzole, i baš jedna od te tri naći će se u rukama najsrećnijeg od vas...

Ovom prilikom pripremili smo pet, prilično lakih i jednostavnih pitanja na koja će svako ko se iole razume u istorijat Playstation konzole, odgovoriti "u dahu". Sa druge strane, oni koji nisu toliko upućeni u materiju, sasvim će lako pronaći odgovore na nadamo se, ne preteška pitanja u našoj nagradnoj anketi.

O svemu onome što je za gejming tokom prethodnih 20 godina učinila konzola kompanije Sony, izlišno je govoriti, stoga, pređimo odmah na zvanično saopštenje kompanije:
SONY COMPUTER ENTERTAINMENT NAJAVLJUJE
"IZDANJE PLAYSTATION®4(PS4™) POVODOM 20-GODIŠNJICE”

Da bi iskazao zahvalnost za posvećenost i neprekidnu podršku ljubiteljima PlayStation® konzole i poslovnim partnerima, Sony ...
Ceo tekst pročitajte na Benchmark sajtu

njikolaj

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2007
Poena
475
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 9900K + Noctua
Matična ploča
MSI Z390
RAM
Kingston 2x8 GB
GPU
EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Gaming
Storage
1 TB Samsung SSD + 4TB HDD
PSU
Seasonic 750W
Kućište
Fractal Design
Monitor
Dell
Miš & tastatura
Logitech
Laptop
Macbook Pro
Tablet
Ipad Pro
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Extra poklon, nema sta!

cilipn

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2007
Poena
319
Nagrada je vrh svaka čast.
Kad se samo setim nepropasvanih noći uz PS1, PS2 i PS3 :)
Skupi se društvo pa se igra WE(Winning Eleven).
Eh to su bili srećni dani.
A sada se malo ostarelo i mora da se šljaka sve manje vremena za igru.

Kivan

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2014
Poena
51
Potkrala vam se delimicna greska u pitanju oko ekskluzive za ps4.
Jedna od igara je pravljena i za ps4 i ps3. Tako da bi, striktno gledano i ona mogla da bude uljez.

Cile329

Poštovan
Učlanjen(a)
27.12.2014
Poena
51
Kivan: je napisao(la):
Potkrala vam se delimicna greska u pitanju oko ekskluzive za ps4. Jedna od igara je pravljena i za ps4 i ps3. Tako da bi, striktno gledano i ona mogla da bude uljez.
Ali misli li su na igra koje se mogu samo igrati na ps-u bez obzira da li je 4 ili 3 tu treba da nadjes uljeza tj igru koja moze da se igra i na drugoj konzoli.srecno svima :D

Kivan

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2014
Poena
51
Cile329: je napisao(la):
Citiram korisnika: Kivan: Potkrala vam se delimicna greska u pitanju oko ekskluzive za ps4. Jedna od igara je pravljena i za ps4 i ps3. Tako da bi, striktno gledano i ona mogla da bude uljez. Ali misli li su na igra koje se mogu samo igrati na ps-u bez obzira da li je 4 ili 3 tu treba da nadjes uljeza tj igru koja moze da se igra i na drugoj konzoli.srecno svima
Pitanje je precizno "koja je igra rkzkluziva za ps4?" A ne za ps.

Zujka

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.05.2014
Poena
69
Popunio sam nagradnu anketu i samo mi je pisalo
Thank you for taking the survey.
Nista vise.
Posto sam trazio odgovore bar pola sata moguce da mi se nalog automatski izlogovao,pa ako moze neko od moderatora d aproveri da li sam se uspesno prijavio za nagradnu anketu.Hvala.

nikola3636

Poštovan
Učlanjen(a)
31.12.2014
Poena
51
Admini, molim vas ako bas mene izvucete nekim cudom, a omasio sam odgovor - ignorisite me. :D Pojeo bih se ziv da znam da sam izvucen, a da sam retard. Poz

link2rage

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
320
I ko je srecni dobitnik. Kako bi bilo lepo da mi se slaze uz Net Yaroze.

CarnX

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
455
Moja oprema  
Mobilni telefon
P30 lite
Pristup internetu
  1. Optički internet
I? Je l' je bilo izvlacenje? Ko je dobitnik? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno