Šta je novo?

POKLANJAM VAUCER za kupovinu TESLA H890W tableta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jordanac

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
301
POKLANJAM VAUCER za kupovinu TESLA H890W tableta !!!

Sticajem okolnosti sam dosao do jednog vaucera za kupovinu najnovijeg TESLA TABLETA H890W ( dolazi sa Windows 8.1 ) u iznosu od 5000,00 dinara za kupovinu u Gigatron ili Tehnomanija prodavnicama. ..pa..ko u svom mestu ima njihove objekte..i treba mu tablet..ima priliku... Dakle, posto mi je visak.. POKLANJAM ga prvom ko mi se javi u inbox na facebook-u (Goran Jordanski - fotograf, dizajner - posto se i moj rodjak isto zove da me lakse nadjete ) ).ili na email : [email protected], a kome je zaista potreban ako stvarno zeli da ga kupi. Bila bi steta da propadne ili ode kod nekog ko ga realno ne iskoriti jer uvek ima nekog kome iskreno treba... Ako vas zanima malo vise oko samog tableta i specifikacija ukoliko niste sa njom upoznati.. , na interentu ili na tesla sajtu lako cete naci. Inace..vaucer vazi do kraja meseca a zavisno od toga odakle mi se neko javi poslao bih mu postom. Posto nas kaci vikend a onda dolazi do problema sa postom i isporukom..a povrh svega toga ja za par sati krecem na put pa necu moci da ga kasnije posaljem..bilo bi dobro da ko planira da se javi da se javi dnas do 13 h..ili najkasnije 13.30..da bih pre polaska stigao da posaljem te da bi mu to stiglo na vreme i da moze da ga iskoristi..Stvarno steta da propadne a tablet stvarno vredi.. Pitajte ako vas jos nesto zanima..Pozdrav svima !

Prilozi

• aaasS.jpg
    aaasS.jpg
    949.6 KB · Pregleda: 313
Poslednja izmena:
Svaka cast, lepo od tebe.

Dobio na Benchu, poklanja na Benchu, ja ne vidim u cemu je problem?

Ne razumem ni ja u čemu je problem? Čovek poklanja.

Mozda hoce covek da kaze da nije trebao ni da trazi taj vaucher ako vec nece da ga iskoristi.

Mozda hoce covek da kaze da nije trebao ni da trazi taj vaucher ako vec nece da ga iskoristi.

po postu gde ga trazi- moje je misljenje da je nameravao da ga iskoristi.
iz razloga nama nebitnih- nije ga iskoristio.
i sada ga poklanja, opet nekome iz bench zajednice, gde je postojala realna mogucnost da zaradi bez rada.
sto se mene tice- covek zasluzuje postovanje.

Podatke za kontakt imate.
Lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno