Šta je novo?

pojavljivanje linija u igricama

pashutin

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2012
Poena
160
Pozz, da se posavetujem ,
imam neku staru masinu , procesor je 3.06 Intel,maticna asus p5ld2, grafika gygabite gt240 1 gb, 3 gb rama, ponekad mi se desi u igricama, i to starim tipa Battlefield ili Medal of Honor - p[ojavljuju se neke linije preko celog ekrana..
Da li postoji mogucnost da je do procesora, posto imam u planu upgrade tj zamenu ploce i procesora a grafika mi je relativno nova, radila efektivno manje od godinu dana...

Hvala

Grafa se pregreva, crkava ili si naklokovao vga memoriju preko svake mere

Ona mi bila nekako sumnjiva naravno, ali mi sad nekako glupo jer sam je platio 90e a sluzila manje od godinu dana..
Mada mora i ploca da se menja jer mi brljavi na ata portu sta god da prikacim pravi probleme, nije do kabla probao sam na drugom kompu sve radi...

Isprobao sam ovaj memory test i izbacio mi je milione gresaka :mad:

kad dodjem sa posla skinucu grafu mozda vidim sta je problem....
Hvala na odgovorima i pomoci

Poslednja izmena:
Dobro razmisli pre nego nasumicno krenes da kupujes komponente. Ako su ti zveknule i ploca i grafika, onda je 90% sigurno da je napajanje uzrok. Zatim ako je taj procesor celeron D, ogranicen si na ploce sa 945 ili 965 chipsetom, koje ces naci samo polovne i to stare bar 5-6 godina. Pa jos ako je taj memory test, test RAM memorije, dolazi se do sume, koju je po meni suludo ulagati u takav komp.

Da, imas pravo, neka sluzi za net i po neku laganu igricu klincu, ionako imamo i ipad za igranje i za mene moj laptop sa kojim peglamo sve...

Hvala jos jednom na pomoci

Nazad
Vrh Dno