Šta je novo?

Pojacivac za tv, broj tv i internet

Mojim roditelima su pre par godina kad su uvodili cable internet takav uredjaj skinuli jer navodno nije moguce imati internet ako se on koristi i stavili im obican razdelnik...Tako da i mene interecuje jer kod kod mojih roditelja 3-delni razlednik deli sliku na
1-izlaz na digitalni risiver i LCD TV (slika odlicnan - svi kanali)
2-izlaz analogni signal na CRT (slika varira od kanala do kanala od odlicne do katastofa)
3-izlaz na net
Pre neta i dok nije bilo digitalnog risivera i LCD TV-a ovaj (slican) pojacivac je davao vidno dobre rezultate u poboljsanju analognog signala...na CRT TV..sad bih ga vratio da koliko tolko poboljsam drugi izlaz sa razdelnika odakle ide signal na CRT
Provajder nesrecni IKOM

Moze da se izdvoji net pa spliterom druga grana da ide u pojacivac. Ima li uticaja taj pojacivac na D3?

Koliko znam ne...ima uticaj samo na nalogne kanale, bar ovaj koji ima moja familija a po izgledu je isti kao ovaj koji si ti prikazao samo je mislim ambalaza i brend drugi.
Ja ne znam dali je Conrad dosao u Srbiju jer ga ima u BiH pa da pogledas kod njih oni su imali neka resenja za pojacanje cable i analognog i digitalnog signala kao i poseban izlaz za net cena je bila od 50€ pa navise

Ne mislim da pojaca dig signal nego da li utice na rad D3 uredjaja i sl.

Imam identicnu situaciju, i koristim spliter, pa pojacivac koji razvodi na obicnu kablovsku i na digitalni risiver. Koristim tu konbinaciju nekih mesec dana i nemam problema za sad.

Hvala Nikolaus
Reci mi dali imas i kablovski net ili samo TV (analog digital) na ovoj kombinaviji spliter - pojacivac

Da, kablovska je u pitanju. Kabel ide do splitera, a sa njega jedan kabel na modem, a drugi na pojacivac. Odatle (sa pojacivaca) delim na digitalni risiver, i na TV. Sa risivera dobijam preko skarta digitalnu sliku.

Jos jednom
Hvala Nikolaus

Nazad
Vrh Dno