Šta je novo?

Point of View Mobii TEGRA Tablet 10.2''

Pricano je na temi o 10s.
Izgleda da su to identicni uredjaji. Ukratko, Viewsonic se vise isplati jer je u startu jeftiniji a dobija se i veca kartica kako je neko rekao.

I ovaj tablet je samo rebrandirani Advent Vega, kao i Viewsonic Viewpad 10s.

nije skuplji što ima bolji ekran, a nema, već što je u pc practicu a kod njih je sve skuplje.

Vladimirdowla, nije PCPractic uvek skuplji, cene uvek variraju od prodavca do prodavca. Kada je krenula netbook revolucija i prvi put se pojavio MSI Wind, prvo se pojavio u PCPracticu i imao je cene neznatno vece nego u Evropi. I ja sam uvek smatrao da je Comtrade bruka skup, pa sam ipak svoj prosli monitor kupio bas kod njih, bruka jeftino. Sve zavisi kako se zadesi i sta ko smatra da ce uspeti da izvuce marketingom. Ti si imao taj baksuz da pogledas proizvode (ili trenutak) kada je PCPractic skuplji. Generalno, ko zeli da prodje najjeftinije moguce, mora da trazi.

Ali da, u ovom konkretnom slucaju se slazem - PCPractic misli da ce izvuci vise para jer agresivnije reklamiraju proizvod.

off ***

ja kad pazarim nešto nedelju dana upoređujem cene na svim sajtovima koje znam, po sajtovima gledam pošto u NS-u nema ništa da se kupi a da nije socijala (low end procesori i grafičke, samo kingston usb fleševi, d-sub monitori itd.). šta god sam uzimao uzeo sam ili u atomu ili u emmiju. atom je npr. malo skuplji ali mi jave telefonom za 5 min. nakon porudžbine da li imaju ili nemaju to što poručim. i onda ako imaju znam da mi stiže sledećeg dana do najkasnije 9 ujutro. pc practic je uvek bio zadnji na spisku cena zajedno sa win win-om.
međutim nedavno sam npr pazario predrkan HDMI 1.4 sa pozlaćenim konektorima koji sam našao jedino u PC Practicu. Takođe kod njih mi se sviđa video kanal na YT koji ima odlične review-ove a i radnici znaju i da ti pojasne nešto kad ih pitaš (za razliku od ostalih prodavnica gde nemaju pojma ni šta si ih pitao), mada ja to više radim da bi ih testirao.

Ja sam sa Atomom uglavnom imao malo drugaciji utisak - skoro uvek sam kod njih nalazio jedne od najnizih cena. Samo jednom mi se desilo da su bili malo skuplji za nesto sto sam gledao. Jedino sto me je uglavnom mrzelo da se cimam do Novog Beograda, uglavnom sam mogao da nadjem to sto mi treba blize i samo malo skuplje. ***, sve zavisi od momenta.

Nazad
Vrh Dno