Šta je novo?

Pogledajte kuciste :)

odgovor je u boci :)

od cega li je uzeo maticnu i delove?Notebook?

nisam skonto!?
i monitor je neki budz?

koliko ja vidim na monitoru su 3 zebe - znaci viewsonic:)

Poslednja izmena:
svaka mu cast...jedan od najboljih modova koji sam video
monitor nije budz,nego je viewsonic AF-ov fetis iz opravdanih razloga - za razliku od intel fetisa ;)

Zanimljivo - mene zanima cime se uopste tako debele staklene flase seku, nekom testerom?, brenerom?

Imas posebno rezno kamenje za staklo, cak uz neke dremel kopije (kao sto je Porxxon) dolaze karbonski diskovi koji mogu da rezu staklo.

Samo neko od gostiju da mu ne popije komp. :D
Odlican mod.

znaci,odusevio sam se...svaka coveku cast na ideji...

>

Svaka cast na ideji.
Kako su krenuli neko ce jednog dana da strpa ceo komp
u celu flasu (znate, kao sto rade sa brodovima) i bez
kablova....

I jos ce unutra zaista biti pice da se covek osvezi dok radi...

Poslednja izmena:
Jos samo monitor da strpa u flasu i onda moze da koristi glasovne komande, da mu ne bi bila potrebna tastatura...

Ako se ne varam, radi se o rusima ili bar rusko govorno podrucje, a flajka je Balantines!
Mislim da bi u ovom slucaju vodka bila logicnija!

ima raznih varijacija :D
ukoliko ovo drvo nije premazao vatrostalnim slojem onda....ce doci do slike u sledecem postu... :d

Prilozi

• 14.jpg
    14.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 207
Poslednja izmena:
ili neshto ovako :p ..pa josh pivo....mislim da je samo CPU previshe clock=ovan :D

Prilozi

• good case.jpg
    good case.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 128
ovo mu ddodje i server i ostatak svega na jednom mestu....josh samo da razvuku tastature po sobi i da se igraju mreze...:D

Prilozi

• just_plexi.jpg
    just_plexi.jpg
    120.1 KB · Pregleda: 208
Video sam taj viski pc pre i čoveku svaka čast na realizaciji a posebno na ideji! :)

Vrlo je simpatican ovaj mod u boci, originalno, nekako nenapadno ali ukusno :D. Sa stilom odradjeno, moram priznati.
@Stanmar
Zasto cepidlaciti ako je dobro. Mozda je ova flasa bila najprikladnija, a i predpostavljam da najlepse izgleda u njoj.

Некако ми пластично изгледа боца поготову њен врх и величина, али да не ситничарим ако му је било занимљиво и мени је.

@DARK SIDE
Jel to onaj "Intel Inside" :)

@DARK SIDE
Jel to onaj "Intel Inside"
NE.To je "Duron inside"...heheheh...a intel sljaka na 40c.Isto kao i npr.Barton i slicni cpu.To je vazilo samo za prvu verziju Prescott-a.Ali toga vishe nema...sada je ok.Na netu postoji chitavo brdo kucista "uradi sam"////ljudi su jako mastoviti....ako ides na search"moded computer case" ili sl.onda naletish na svashta :D

Stanmar je napisao(la):
Ako se ne varam, radi se o rusima ili bar rusko govorno podrucje, a flajka je Balantines!

vidi ti njega sto izvoljeva...mozda bi bilo najbolje da je stavi u tetrapak od vina ;) :D :D :D

Ne bi tetrapak izdrzao! :)

Stanmar je napisao(la):

Finci su u pitanju.... ;)

L_I_N_K

Prodajem prazne flashe od "Manastirke". Ko hoce da moduje neka mi se javi :D :bottle:

@zverbre:nisu ti ovo mali oglasi :D

ps:jeli da vas pitam,jeli ovo IT alkoholicarski forum? :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno