Šta je novo?

Pogledajte kako izgleda Unreal2004

maxer

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
680
Slike iz Unreal2004:

http://www.planetunreal.com/#PQN428957

Posle odigranog UT-a i UT 2003 mislim da ovaj necu ni instalirati...

Moze da izgleda i kao da igram Final Fantasy XXIV ali quake2 je quake2.

laxduke je napisao(la):
Moze da izgleda i kao da igram Final Fantasy XXIV ali quake2 je quake2.

Ja bih prosirio sa Quake 1 je Quake 1 :D

OptiPlex je napisao(la):
...

Ja bih prosirio sa Quake 1 je Quake 1 :D
Ja bih ispravio :mig: Quake3 je Quake3!
P.S
Inace imaj ja video UT2K4 i sve je isto kao i kod 2K3 samo sto imas vozila (pa m u dodje nesto k'o Tribes (samo lepse) Sve u svemu Bjljak!

Da, stvarno podseca mnogo na tribes...

Nedjo je napisao(la):
...

Ja bih ispravio :mig: Quake3 je Quake3!
P.S
Inace imaj ja video UT2K4 i sve je isto kao i kod 2K3 samo sto imas vozila (pa m u dodje nesto k'o Tribes (samo lepse) Sve u svemu Bjljak!

Quake1 je old school, Quake2 je za psihoe, Quake3 da se i deca malo igraju :)
Nedjo nista licno, ali kada dugo igras igre te vrste pocinjes da vidis sve malo drugacije.

ako imash 2003 necesh morati da placash punu cenu... tj. ako uopshte placash ;)

Da, EPIC-ovci su videli da je betlfild popularan, pa ajmo malo da mu ga damo po tome, i dodaju vozila... Umesto da sednu, naprave bolje mape i obogate gameplay...

laxduke je napisao(la):
...

Quake1 je old school, Quake2 je za psihoe, Quake3 da se i deca malo igraju :)
Nedjo nista licno, ali kada dugo igras igre te vrste pocinjes da vidis sve malo drugacije.

Ja sam uz Duke-a i Quake I i naucio da igram, jos kada smo dovlacili masine i igrali u kucnim mrezama, pa ostanemo po 5-6 dana kod ortaka na gajbi... Nije bilo klime, nije bilo fensi igraonica, ali je bilo fenomenalno... QII mi je nekako imao onaj lag, u smislu sporiji je i oruzje nekako zakasni sa paljbom u odnosu na Q1, a pojavili se i oni likovi koji su znali strafe jump i hodanje po zidovima (garant su braca Wachovski jedni od njih pa su to iskoristili za matrix 1)... Q3 je nekako sve pojednostavio i upresarenio, ali i ubrzao, bio mi je blizi Quake-u nego dvojci... Ne znam... toliko o tome, samo da se zna da se neka vremena nikada nece vratiti...

byMaX je napisao(la):
... samo da se zna da se neka vremena nikada nece vratiti...

Vreme leti a mi sve stariji ... i uvek se nadje nesto sto je bilo bolje ili bar drugacije, ranije.
Sta li ce mo misliti o ovom vremenu, kroz jedno pet godina. :d

Cuo sam da su ljudi na zapadu davali silne pare za tada ultra brze modeme da bi igrali DOOM preko istih, dok smo mi imali 3 DM platu i o PC-u citali u novinama!
To bih bas voleo da odigram!
U q1 igrac prebrzo trci, a u doom-u....pa ono je ludilo!
Zivo me interesuje da li bi uopste pogodio nekog rocket-om! :confused:

da, da maxeru ali sve stariji si samo ti ovde i nikako da prekinesh da se igrah .......... cccccccc :beat:
pa nismo svi imali tada platu 3DM i citali o PC iz casopisa .......... ima i onih koji su mrezili compove i picili danonocno q1 i doom-a ........ a da li bi pogodio nekog racketom .......... pa prijatelju u to vreme i muvu u letu ali stari se, stari se........... ,)

Ja sam upravo u Q1 jedino i mogao da koristim raketu koja je bila drasticno brza a i imala i ogroman damage i ogroman radius. U Q2 i Q3 bio sam prinudjen da ucim kako se igra budjavim railom (Geek Master to moze da potvrdi ;P) jer sa raketom nikog nisam mogao da pogodim i to od sporosti iste a i damage ja smanjen pa se retko ubija iz prve ne pogodis li a bas u torzo ili vugla !

OptiPlex je napisao(la):
Ja sam upravo u Q1 jedino i mogao da koristim raketu koja je bila drasticno brza a i imala i ogroman damage i ogroman radius. U Q2 i Q3 bio sam prinudjen da ucim kako se igra budjavim railom (Geek Master to moze da potvrdi ;P) jer sa raketom nikog nisam mogao da pogodim i to od sporosti iste a i damage ja smanjen pa se retko ubija iz prve ne pogodis li a bas u torzo ili vugla !

Da, u Q2 i Q3 raketom ne gadjas u protivnika vec tamo gde pretpostavljas da ce on da bude, kada raketa stigne do tog mesta.
Previse su je usporili.

Mihajlo je napisao(la):
da, da maxeru ali sve stariji si samo ti ovde i nikako da prekinesh da se igrah .......... cccccccc :beat:

Svrati do mene da vidis zasto se igram ... da osetis filing Vietcong multiplejera (demo verz. je dovoljna) sa 40 i vise igraca.
Sve mi je jedno dal sam Amer ili Zuca, vazno je da bude ludnica :mrgreen:
Ne zna se ko koga i odakle ... ma ni Doom, ni Quake ... nista me nije ovako odusevljavalo i privlacilo. Ovo je tako realisticno i zarazno :boom:

Nazad
Vrh Dno