laxduke je napisao(la):Moze da izgleda i kao da igram Final Fantasy XXIV ali quake2 je quake2.
Ja bih ispravio :mig: Quake3 je Quake3!OptiPlex je napisao(la):...
Ja bih prosirio sa Quake 1 je Quake 1![]()
Nedjo je napisao(la):...
Ja bih ispravio :mig: Quake3 je Quake3!
P.S
Inace imaj ja video UT2K4 i sve je isto kao i kod 2K3 samo sto imas vozila (pa m u dodje nesto k'o Tribes (samo lepse) Sve u svemu Bjljak!
laxduke je napisao(la):...
Quake1 je old school, Quake2 je za psihoe, Quake3 da se i deca malo igraju
Nedjo nista licno, ali kada dugo igras igre te vrste pocinjes da vidis sve malo drugacije.
byMaX je napisao(la):... samo da se zna da se neka vremena nikada nece vratiti...
OptiPlex je napisao(la):Ja sam upravo u Q1 jedino i mogao da koristim raketu koja je bila drasticno brza a i imala i ogroman damage i ogroman radius. U Q2 i Q3 bio sam prinudjen da ucim kako se igra budjavim railom (Geek Master to moze da potvrdi ;P) jer sa raketom nikog nisam mogao da pogodim i to od sporosti iste a i damage ja smanjen pa se retko ubija iz prve ne pogodis li a bas u torzo ili vugla !
Mihajlo je napisao(la):da, da maxeru ali sve stariji si samo ti ovde i nikako da prekinesh da se igrah .......... cccccccc :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari