Šta je novo?

Pogledajte kako izgleda spam svemirskih razmera....

Mica

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Jeste da je malo off topic, ali ovo se vidja jednom u zivotu i treba videti.

Definitivno treba ponekad imati moderatora.

Odem na PC Berzu, na kojoj ima spama, sto jes, jes, ali kliknem na Oglasi da vidim nesto, a kad ono, neki idijoti postavili jedno 200 - 300 potpuno istih oglasa za nekakvu rasprodaju budjavih pokvarenih monitora. Posle pete stranice me je mrzelo da gledam dalje. I to nije nikakva greska, tacno se vidi dasu oglasi postavljani u odredjenim vremenskim razmacima i sa razlicitih adresa.....

I ne samo da su napravili glupost svetskih razmera, nego su izbacili i sve ostale oglase...

Mica je napisao(la):
Jeste da je malo off topic, ali ovo se vidja jednom u zivotu i treba videti.

Definitivno treba ponekad imati moderatora.

Odem na PC Berzu, na kojoj ima spama, sto jes, jes, ali kliknem na Oglasi da vidim nesto, a kad ono, neki idijoti postavili jedno 200 - 300 potpuno istih oglasa za nekakvu rasprodaju budjavih pokvarenih monitora. Posle pete stranice me je mrzelo da gledam dalje. I to nije nikakva greska, tacno se vidi dasu oglasi postavljani u odredjenim vremenskim razmacima i sa razlicitih adresa.....

I ne samo da su napravili glupost svetskih razmera, nego su izbacili i sve ostale oglase...

Veliki blam za administratora...:(

Re: Re: Pogledajte kako izgleda spam svemirskih razmera....

Misa® je napisao(la):
Veliki blam za administratora...:(
ne vidim zasto bi to bio blam za administratora - verovatno covek nema vremena da sve iskontrolise a sigurno ne zivi od tog sajta... hteo je covek da ucini svima da mogu da prodaju nesto sto im vise ne treba a to sto smo "mi" stoka ... :(

Re: Re: Re: Pogledajte kako izgleda spam svemirskih razmera.

D-KEE je napisao(la):
ne vidim zasto bi to bio blam za administratora - verovatno covek nema vremena da sve iskontrolise a sigurno ne zivi od tog sajta... hteo je covek da ucini svima da mogu da prodaju nesto sto im vise ne treba a to sto smo "mi" stoka ... :(

A Ako malo pazljivije pogledate "spam" videcete da je bug!

Bio raspad internet veza pa je verovatno ovo jedna od posledica...

Ista poruka se vidi iako pise da je od nekih drugih posiljalaca!
Posto sam prethodno procitao poruke od tih drugih onda znam da nije spam!

Re: Re: Re: Re: Pogledajte kako izgleda spam svemirskih razm

dejandj je napisao(la):
A Ako malo pazljivije pogledate "spam" videcete da je bug!

Bio raspad internet veza pa je verovatno ovo jedna od posledica...

Ista poruka se vidi iako pise da je od nekih drugih posiljalaca!
Posto sam prethodno procitao poruke od tih drugih onda znam da nije spam!

To se desava na svim oglasima u kojima mozes da postujes bez ogranicenja.Klasican primer je drenik. To jest, najbolji su oglasi koji su u stvari forum. Kao ovaj bench-ov, gde moderator moze da banuje i sl. i da brise postove lako.

Nazad
Vrh Dno