- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 409
Sapphire Radeon HD2600 XT (GDDR3) - TEST
Sve u svemu ja sam zadovoljan, karta je duplo jaca od moje prethodne 7600gs ddr2 navijene do besvesti.
Kvalitet slike na ovoj karti je nesto stvarno fascinantno.
I da dodam da Call of juarez DX10 demo radi sa 1024x768 sve na maximu senke na High sa 34max frejma 14 prosecno
.
Necu da komentarisem 8600 jer je nisam imao, ali u odnosu na 7600 seriju , mislim da treba biti lood pa uzeti 7600 gs, gt nije vazno, umesto 2600pro ddr3 koji se navija na 800/1700 a slicne je cene.
Uzivajte.
Posle svih problema trazenja karte po gradu, van grada, gde god, i najzad sam nasao kartu u Subotici, narucio, dobio i isprobao. Tu su slike, testovi itd... , onward
.
U kutiji se nalaze:
1. DVi to Vga adapter.
2. 7pin MiniDin na tri chinca .
3. 8pin MiniDIn na chinc.
4. DVI to HDMI adapter.
5. CD i Free Steam games (HL2: Lost Coast i Deathmatch)ponuda.
Crossfire mosta nema (iako sam na netu nasao test gde pise da ima).
Kutija i sadrzaj.

Kartaje manja nego sto sam ocekivao.

U poredjenju sa Palit 2600xt izgleda bash napakovano elektronikom.

Ali je zato i teza nego sto izgleda. Cooler prekriva i memorijske cipove.

Crossfire konektori i elektronika.

Sam cooler je dovoljan da ohladi GPU, ali memorija je poprilicno vruca, ne znam da li ona termalna pena pomaze ili steti. Uglavno nakacio sam jednu 120ticu da duva preko cele grafike , samo zbog memorije, zlu ne trebalo
.
Sve u svemu ja sam zadovoljan, karta je duplo jaca od moje prethodne 7600gs ddr2 navijene do besvesti.
Kvalitet slike na ovoj karti je nesto stvarno fascinantno.
I da dodam da Call of juarez DX10 demo radi sa 1024x768 sve na maximu senke na High sa 34max frejma 14 prosecno
Necu da komentarisem 8600 jer je nisam imao, ali u odnosu na 7600 seriju , mislim da treba biti lood pa uzeti 7600 gs, gt nije vazno, umesto 2600pro ddr3 koji se navija na 800/1700 a slicne je cene.
Uzivajte.
Posle svih problema trazenja karte po gradu, van grada, gde god, i najzad sam nasao kartu u Subotici, narucio, dobio i isprobao. Tu su slike, testovi itd... , onward
U kutiji se nalaze:
1. DVi to Vga adapter.
2. 7pin MiniDin na tri chinca .
3. 8pin MiniDIn na chinc.
4. DVI to HDMI adapter.
5. CD i Free Steam games (HL2: Lost Coast i Deathmatch)ponuda.
Crossfire mosta nema (iako sam na netu nasao test gde pise da ima).
Kutija i sadrzaj.

Kartaje manja nego sto sam ocekivao.

U poredjenju sa Palit 2600xt izgleda bash napakovano elektronikom.

Ali je zato i teza nego sto izgleda. Cooler prekriva i memorijske cipove.

Crossfire konektori i elektronika.

Sam cooler je dovoljan da ohladi GPU, ali memorija je poprilicno vruca, ne znam da li ona termalna pena pomaze ili steti. Uglavno nakacio sam jednu 120ticu da duva preko cele grafike , samo zbog memorije, zlu ne trebalo
Poslednja izmena od urednika: