Šta je novo?

Podmladjivanje Onkyo tx sr-606

Učlanjen(a)
06.05.2012
Poena
170
Duze vremena sam vlasnik uredjaja u naslovu koji radi besprekorno ali bih ga podmladio dok se za njega još moze uzeti solidna suma, ni upola onaga koliko je placen ali bolje i sada.Naime svim poznavaocima je dobro znan i na široko hvaljen i trazen i dan danas pa me zanima sta bi sada bilo u njegovoj klasi a da valja?

Ne znam koliko si ga platio, ali ako sad dobiješ 150€ za tog Onkya pevaj. Pun je KP sličnih risivera iz uvoza i vidim da se baš vuku dugo tamo, proda se uglavnom ono što je baš povoljno. Na tvom mestu, ja ga sigurno ne bih menjao "samo zbog menjanja". Taj AVR ima gomilu digitalnih ulaza, analognih još više, kao i sve aktuelne višekanalne dekodere, sasvim dovoljno snage na izlazima, tako da sumnjam da ima nekih feature-a koji ti fale. E sad, ako ti je dosadio i imaš viška para, vidi šta ti je prioritet od mogućnosti uredjaja pa pretresi aktuelnu ponudu, ali teško ćeš proći ispod 600€ za novi uredjaj koji ima sve one mogućnosti kao i na tvom Onkyo AVR-u.

U sustini sam izuzetno zadovoljan ali nisam bas pratio novitete pa sam mislio da cu dobiti vise, izgleda to nije tako a kosta dosta i to za neku sminku i ne toliko bitne "fensi" dodatke.

Nazad
Vrh Dno