Šta je novo?

Podloge za misa-da vas cujem:)

zeko

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
360
Neznam da li tripujem, ali koju god podlogu da stavim pod misa (logitech x3) nisam najzadovoljniji preciznoscu! Doduse isprobavao sam samo low-cost varijante, jer mi je nekako glupo da dam 20 evra za misa, a onda jos toliko za podlogu! Cini mi se da najbolje radi na stolu (uglacana sjajna povrsina drveta) ali tada mi drvo zamara ruku.

Stim u vezi, fellows forumasi, imate priliku da date nekoliko misljenja:d

1. Koju podlogu koristite?

2. Za optickog misa, sta je bolje, jednobojna podloga(i ako jeste, ima li po vama razlike koja boja) ili je sve jedno?

3. Materijal od koga je podloga izradjena? (Platno, gel, plastika,..)

4. Preporuka za jeftinu podlogu i preporuka za skuplju podlogu?

p.s. Ima li neko komentar na sigma gel mouse pad (okrugla, sa uzglavljem/drzacem za ruku) - nasao sam je za 640din?

Pod vasim uticajem sam odlucio da moja nova podloga bude Steel Pad QcK! Sutra mi stize, pa se javljam sa utiscima.

pozz

Pre negde oko godinu dana sam u Office1Superstore uzeo podlogu za misa sea gelom. JEdnobojna je, crna, sa donej strane je gumirana i pa se "lepi" za podlogu, ima naslon za koren sake i veoma sam zadovoljan. Jos uvek se nije iskrzala - ovo je prva podloga koja je ovoliko dugo izdrzala pod mojom rukom a kako stvari stoje, dugo ce da sluzi. Mislim da je kostala oko 800-900 dinara.

Poslednja izmena:
Ne razumem!

@MODERATORI

PA JEL JA TO NESMEM U TEMI DA NAPISEM RECI "KUPITI, PRODATI" ZATO STO TO ODMAH PREBACUJETE U "STA KUPITI" SOBU!?!?!?!

UZ SVE DUZNO POSTOVANJE I VAS I OSTALIH CLANOVA, MISLIM DA TO NIJE UREDU, NAROCITO U OVOM SLUCAJU, ZATO STO CILJ TEME NIJE BIO STA KUPITI, VEC OPSTA DISKUSIJA O PODLOGAMA ZA MISA,

Ali opet vase je pravo da uredjujete forum po zelji, ali onda predlazem da svaku temu iz sobe "igre" u kojoj se pominju reci tipa "pojavila se igra ta i ta pa je kupite na netu, ili kupio sam igru, evo je na 50%....itd." prebacite u novu sobu, cije formiranje ovim putem predlazem, pod nazivom "sta kupiti od igara za pc":-devil-::-devil-:

Poslednja izmena:
1. Steelpad qcx

3. Platno

4. Steelpad qcx i skuplja varijanta steelpad qcx+ ili heavy razlika je samo u velichini

Vec par godina imam Everglide Giganta Optical podlogu. Odlicna je, samo sto se moraju lepiti teflonski klizaci na misa zato sto brzo "jede" iste.

Poslednja izmena:
@MODERATORI

PA JEL JA TO NESMEM U TEMI DA NAPISEM RECI "KUPITI, PRODATI" ZATO STO TO ODMAH PREBACUJETE U "STA KUPITI" SOBU!?!?!?!

UZ SVE DUZNO POSTOVANJE I VAS I OSTALIH CLANOVA, MISLIM DA TO NIJE UREDU, NAROCITO U OVOM SLUCAJU, ZATO STO CILJ TEME NIJE BIO STA KUPITI, VEC OPSTA DISKUSIJA O PODLOGAMA ZA MISA,

Ali opet vase je pravo da uredjujete forum po zelji, ali onda predlazem da svaku temu iz sobe "igre" u kojoj se pominju reci tipa "pojavila se igra ta i ta pa je kupite na netu, ili kupio sam igru, evo je na 50%....itd." prebacite u novu sobu, cije formiranje ovim putem predlazem, pod nazivom "sta kupiti od igara za pc":-devil-::-devil-:

Ocigledno je da je rasprava odvela temu u pravcu preporuka o tome sta kupiti, pa je u skladu sa time i premestena ovamo. Ne vidim zaista nikakvu smetnju da se diskusija nastavi dalje u istom smeru, bez obzira u kom se delu foruma nasla tema.

Koristim podlogu WWF organizacije za zastitu prirode. Kupovinom podloge pomazete zastiti panda....

kupljeno

Javi utiske :wave:

Doslo je do nekih problema, pa mi je podloga stigla tek jutros...

Ono sto je mnogo vaznije, odusevljen sam!!! QcK je u pitanju, mini verzija (koja uopste nije toliko mala-veca je od ovih podloga za 100 dindzi). Najbolje je opisuje recenica koju sam procitao u reviewu na nekom gejmerskom sajtu: Kada je mis na ovoj podlozi, izgleda kao da i nema podloge, kao da klizi po vazduhu!

Dakle svaka preporuka za ovu podlogu, vredi svaki dinar! Ko je koristio ove poruke od 100din ce se oduseviti! Ja jesam:)

pozz

Poslednja izmena:
imam steelpad 4d steel (kgb) i mogu da samo da ti je toplo preporuchim...dobijesh mrezicu na koju je postavish i nema mrdanja mish ide sam vrhunska obavezno pogledaj...

Ponosan sam vlasnik Steel S&S kao i Steel 4D podloge,i mogu samo da ih toplo preporucim svima.
Od skora se interesujem za sam vrh Steel-ove ponude,SX (staje malo jace od 50e),podloga je san.Aluminijum nikad nije bio tako gladak.

Ja imam neku staklenu,crnu sa aplikacijom iz counter strike.150 din.boli me briga....samo da ne drlja i super.Mada,smatram da su najbolje podloge wrist rest tipa.

Poslednja izmena:
Jel valja ovo?
Kod:
http://www.manhattan-products.com/en-US/products/3440-wrist-rest-mouse-pad
cena je ~350din

Nazad
Vrh Dno