Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Drugar je skoro pazario 757 DFX i ima problem sa pravilnim podesavanjem oblika slike i pored svih komandi iz OSD menija. Naime gornja i donja ivica su mu ulubljene za par mm. Da li da reklamira monitor kod prodavca i trazi drugi, ili...???
Monitor je sasvim O.K. Moc navike je cudo, kad predjes sa klasicnog (jaje) monitora na ove sa ravnim ekranom, onda ti se cini da je slika kriva pri vrhu i dnu ekrana. Navici ce ti se drugar posle par dana rada.
Drugar je skoro pazario 757 DFX i ima problem sa pravilnim podesavanjem oblika slike i pored svih komandi iz OSD menija. Naime gornja i donja ivica su mu ulubljene za par mm. Da li da reklamira monitor kod prodavca i trazi drugi, ili...???
Kada sam prvi put pogledao sliku na ravnom ekranu i ja sam imao taj utisak. To je ravan ekran a mi smo gledali zakrivjeni godinama, pa je utisak da je ravan, zakrivljen prema unutra. Ludilo, isn't it?