Šta je novo?

Podesavanje SAMSUNG 757NF...

stole

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
601
Nisam odusevljen slikom na NF-u, konvergencija i fokus iz fabrike stizu razdeseni?!? Pomocu NOKIA monitor testa sam nesto cackao ali cini mi se da i dalje to nije to. Molim vlasnike da napisu svoja podesavanja, samo za fokus i konvergenciju.
Unapred hvala na odgovorima.

Fokus: 80 59

Konvergencija: 50 52

ali podesavanja su individualna za svaki monitor. Fokus je kod mene savrsen preko celog ekrana a konvergencija malo odstupa; na vise mesta po netu sam procitao da je to normalno za ovakav monitor.

Pitanje ti je u stilu koju dioptriju nosis pa da i ja stavim. Sasvim individualna stvar i zavisi od monitora, rezolucije i video karte.

Alexandar je napisao(la):
Pitanje ti je u stilu koju dioptriju nosis pa da i ja stavim. Sasvim individualna stvar i zavisi od monitora, rezolucije i video karte.

Pa nije bas. Na starom monitoru (17 GLi) nije trebalo podesavati fokus pri svakoj promeni rezolucije, cak nisam ni imao tu mogucnost. Bio je perfektno podesen i nije se gubio... Doduse drugi tip cevi i ostalo...
Ovaj sam podesio i OK je u 1024x768 i 1152x864 (@85Hz), ali je u 1280x1024 slika blagi uzas...

Nazad
Vrh Dno