Šta je novo?

Podesavanje LQ-570+

Učlanjen(a)
24.08.2002
Poena
604
Ukratko, par ljudi se pravilo pametno, pa su probali da presteluju ovaj matricni stampac da bi bolje radio, i naravno, sad ne radi nikako. :) Posto ja nemam iskustva sa matricnim stampacima, uzeo uputstvo, procitao, resetovao sva podesavanja na fabricka, ali opet nece da radi. Kad god se startuje windows (ili ugasi), on izbaci jednu praznu stranicu. Ili kada se zavrsi stampanje, opet izbaci jednu stranicu vise. Pri stampanju krivi pomalo slova i linije. Osnovne komande tipa Load/Eject ne rade kao sto su pre radile. Dugme koje je pre bilo TearOFf, sada ima funkciju Bin 1/Bin 2, koje se, koliko sam ja procitao, odnose na Sheet mode. Vise podseca da radi kao da je podesen na Sheet umesto na Tractor. OS je WinXP Home. Ona polugica koja menja Sheet/Tractor (ili Continious, nemam uputstvo pri sebi, pa ne znam bas tacan naziv, ali razumece onaj ko zna o cemu pricam) nacin rada je podesena na Continious (na sredinu), tako da nije to u pitanju.

Moze li mi neko reci kako je najbolje podestiti ovaj matricni stampac (fontovi, brzina stampanja). Stampanje je iz Windows-a, ne iz DOS-a. :wall:

Nazad
Vrh Dno