Šta je novo?

Podesavanje casovnika na forumu

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Imam sledeci forum http://www.paranomia.net/forum/ ali ne znam kako da promenim vreme da ide 20:00, 21:00 jer je trenutno 08:00 ap, 09:00 pm, a to mi se ne svidja. Pokusao sam da iskopiram vreme iz mog profila na benchmarku ali nista se ne desava.Mislio sam da posto je na ovom forumu tako podeseno da je samo dovoljno prekopirati onu date/time skracenicu, ali nece. Kako ovo da podesim u admin panelu. Imam ovakav forumkao benchmark phpBB.

Hvala.

U polje za format vremena stavis "d-m-Y H:i" (bez navodnika).

I dalje nece. Ostavicu ga ovako par dana pa mozda se i promeni. Ne znam zasto nece.

Pogledaj foru da vidis da nije mozda do nekog buga. Imam valjda 2.0.6. verziju.

Uspeo sam, ali sam isao direktno u moj user name i promenio da smao ja vidim takvo vreme. Ostali i dalje vide isto iako sam podesavao i na generalnoj strani.

Zato sto su tvojim clanovima ostala podesavanja od trenutka uclanjivanja, kada ti je ocigledno bio lose podesen PHP time function. Posalji svim clanovima mass mail da promene to u svojim profilima ukoliko zele da im se pravilno prikazuje vreme. Ili mozes ti kao admin da rucno editujes svakom ponaosob ... zavisi koliko imas clanova..

Editovacu im ja jer ima 30 clanova pa me ne mrzi. Desetak su aktivni pa samo njima. A novi clanovi kakvo ce vreme da vide ubuduce. Valjda novo vreme - promenjeno. Kako se zove am/pm vreme a kako ovo nase do 24:00.

Da svi novi ce imati novo podeseno vreme.

Samo ti stavi onako kako je silver napisao.
A pogledaj na php.net/time ili /date tamo imas sve koji kodovi su za sta u PHP-u..

Nazad
Vrh Dno