Šta je novo?

Podesavanja vidljivosti na Facebook-u

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Otvorio sam nalog (ponovo posle par god.) pa bi ovaj put malo vise da filtriram koga cu da dodajem u koje grupe da ulazim itd.
Prvi problem na koji sam naisao a ne mogu da ga namestim jeste da hocu da se vidi u pretrazi kada se klikne na moje ime i prezime vidi samo slika i cover pozadina. Svi ostali podaci da budu 'nevidljivi' za svakog ko mi nije prijatelj. Ostavio bi ono filmove, serije, knjige, itd to mi nije tolko bitno ali mi je vazno da znam gde se i sta se tacno podesava.
To probavam tako sto sam kreirao drugi privremeni nalog i potrazim sebe i vidim da vidim sve svoje i slike i sve sto sam napisao na timeline. I ako sam u svaom glavnom nalogu stavio da mogu samo prijatelji da vide timeline.

Sto nisi reaktivirao stari nalog ?

Sve je to u podesavanju privatnosti , ja sam sebe izbacio i iz opste pretrage korisnika...

PODEŠAVANJE PRIVATNOSTI, tu imaš sve detaljno... Malo su izmijenili, ali se sve može naći.

Ma ceprkao sam ali i dalje se sve vidi...

Ponovo kazem, reaktiviraj stari nalog gde ti je vec sve podeseno kako ti odgovara.

Ma i nije tamo da mi sve odgovara. Hteo sam ovako od nule ali se ne da bas podesiti kako zelis.

KAko da namestim da moram ja da odlucim da li ce se neki tekst videti na mom wall-u ako neko od prijatelja mi nesto napise? Namestio sam kada me taguju na fotki da odlucim da li cu da pristanem da se pojavi kod mene ili ne ali ovo nisam siguran gde da namestim.

Ja sam isključio mogućnost pisanja po zidu. Pa ako da mi se neko obrati, neka piše po svom zidu, a mene taguje... Pa ja odlučim da li prihvatam ili ne.

Znaci mogu samo da iskljucim pisanje po zidu ili ostavim pa svako od prijatelja moze da pise? Bezveze sto ne moze da se namesti kao za tagovane fotogafije, ako hocu da prihvatim tag samo prihvatim tako bi trebalo i za tekst.

kakve vi to prijatelje imate kad ne dozvoljavate obracanje?! :d

Kako da namestim da me neko ne moze pratiti sta lajkujem i sta komentarisem?

Nazad
Vrh Dno