Šta je novo?

Podešavanje konekcije i ostale sitnice...

MiskoZ

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
601
Imam problem sa konekcijom. Na digitalnoj sam centrali, a problem je u tome što winXP sam zove net, neki dan sam ostao bez 45min. U exploreru sam štiklirao opciju never dial blah blah, ali i dalje sam zove. Takođe me muči i to što kad zovem, dialup mi jednostavno preskoči neke brojeve. Pokaže ga na ekranu, tako stoji par sekundi i onda skoči na sledeći broj. Šta treba da radim?

Hvala

To sto sam zove,cesto se pojavljuje zbog pojave mreze.....ako imas mrezu,onda jednostavno zove (i ako nije ukljuceno).....ja sam tu pojavu resio tweak programom (tweakxp pro).......
Za ovo drugo,proveri drajvere modema........

kako?

Ako si uradio sve kako mislis da treba-kao sto napisa da sam i dalje zove a tu opciju si iskljucio,jedan mali savet:nadji nove drajvere za modem ako postoje(zavisi od modela),instaliraj ih,napravi novu mreznu vezu,znaci sve iz pocetka,ali gledaj da odradis kako valja.Koji je modem u pitanju??Ako je Agere,skini nove drajvere sa microsoft updatea jer i ja sam to uradio i sad od kad imam zvuk pri konekciji na zvucnicima mnogo mi je lakse da pratim kako radi.
:mrgreen:

Nisu drajveri vec je verovatno GainTrickler ili nesto slicno sto prikazuje reklame. Dakle, podigni msconfig (start->run->msconfig->enter) pa vidi sta ti se sve podize prilikom podizanja sistema. Verovatno si instalirao neki programcic koji prikazuje reklame da bi ga ti besplatno koristio ( 99% je DivX ). Otarasi se dodatka uz to i sve ce biti reseno.

uvek aktuelna varijanta ti je i bilo koji spy remover...ad aware na primer...desava se da programce uopste nije vidljivo u msconfigu pa ti jedino ovo preostaje.Pozdrav Kustera druze cheers :boom:

mulder_ je napisao(la):
uvek aktuelna varijanta ti je i bilo koji spy remover...ad aware na primer...desava se da programce uopste nije vidljivo u msconfigu pa ti jedino ovo preostaje.Pozdrav Kustera druze cheers :boom:
Untitled Document ccc
Ajd namesti title na sajtu :)
Puno pozdrava cheers

kustera je napisao(la):
...

Untitled Document ccc
Ajd namesti title na sajtu :)
Puno pozdrava cheers

Eto i to se desava...ko radi taj i gresi...hvala sto si mi skrenuo paznju.Btw:jel ti se svidja sajt ? pozdrav

Nazad
Vrh Dno