Šta je novo?

Pocophone f1 vs honor play vs drugi

mad_sam

Cenjen
Učlanjen(a)
17.11.2013
Poena
180
Nemam pojma sta cu negdje do 300€ bi mogao keširat i tu su je l' u igri honor play ili poco ako razvučem novčanik blizu je i Mi8..

Galaxy s9+, huawei 20 pro, iphone X bi mogao na pretplatu ne znam koji bi izabrao tj koji je od ovih svih kompletniji uredjaj??

Zavisi sta se tebi odgovara. Ja bih recimo išao na jabuku, jer do sada nisam koristio, ali ako gledamo racionalno, najbolja opcija je S9+. Ako ti je svejedno, keš ili preko ugovora, onda bolje idi na varijantu dva. Skuplji, ali i mnnogo bolji uredjaji.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samsung ima trenutno neku akciju, kupiš telefon S9, s9+ ili note9 i dobiješ sat. Ako ti je to zanimljivo.

Imaš gomilu yt poređenja 2 telefona koja si naveo. Mi8 je malo ozbiljniji uređaj.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Mene ovo isto zanima. Telefon uzimam na rate, tako da mi pocophone izadje 10.000 skuplji od honora ako cene ostanu iste kada poco bude ponovo dostupan(uz honor se dobijaju i neke sluske). Ako moze neko ko je imao dodir sa oba telefona da prokomentarise koje su razlike izmedju ova dva telefona.
Izrada i izgled telefona mi nisu bitni, bitno je da brzo radi i da ostane brz dugo jer ne menjam cesto telefone(pozeljno je i da ima dugu podrsku za sistem updateove), da je ekran ok i da je vidljiv na suncu, da baterija traje ceo dan, rootovanje i menjanje sistema nisu moja stvar tako da mi je ta podrska nebitna. Koristim xiaomi od 2014-te i navikao sam na MIUI, kakav je EMUI u poredjenju sa njim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno