Odličan je za te pare ali ima svoje nedostatke.
Pogledaj video pa zaključi sam.
Ili čekaj Poco F7.![]()
MIUI/HyperOS ima Dual Apps pa samim tim možeš da ih kloniraš za aktivaciju uz drugi broj.Da li svaka verzija X7 Pro radi bez problema sa dve kartice i duplim app kao što su Viber i WA?
Kakvi su ti utisci izmedju ekrana na s24 vs x7 Pro? Koji ima zivlje boje, svetliji displej, prijatnost za oci?Neki utisci posle par dana sa X7 Pro(nije primarni telefon). Dosta je brz, ako uporedim sa S24-nema razlike. HyperOS 2 dosta fluidan. Kamera glavna na nivou S24, UW je okej ali po danu samo. Baterija odlična. Ekran odličan bez mane. Najviše kvari utisak kvalitet izrade, ostavlja baš jeftin osećaj. Plastični okvir i nazad sjajna ne mat plastika. Svakako dobija se mat maska uz telefon pa popravlja utisak donekle. Sve u svemu, jako dobar, brz telefon sa dobrom kamerom i odličnom baterijom. Jedina mana je materijal okvira i leđa, možda bih preporučio verziju sa veganskom kožom nazad jer siguran sam da dosta popravlja utisak.
Rekao bih da Samsung ima prednost, ali jedva primetno kontrast i uglovi gledanja. Zaista je odličan ekran.Kakvi su ti utisci izmedju ekrana na s24 vs x7 Pro? Koji ima zivlje boje, svetliji displej, prijatnost za oci?
Lampica za obavestenja, propustenih poziva ili poruka ne postoji na modernim telefonima sa amoled ekranima odavno. Zadnji koji sam imao sa takvom lampicom je bio Poco X3 NFC proizveden 2020, i imao je IPS LCD ekran, pa kod njega nije moguc "Always On'.Kod ovog modela je ustrojen na 10 sek. Postoji i opcija osvetljenja ekrana, trenutno, prilikom pristizanja obavestenja.Pozdrav, ako moze jedna info ako neko zna. Da li na x7 pro ima neka lampica, signal, bilo sta za propustene pozive, poruke, mejlove, ali da ne traje 10 sekundi nego da svetli koliko treba dok ne procitam tu poruku, mejl.
On sto je tada bio X3, sada je X7. Naravno da je mnogo brzi i fluidniji. Ali ne koristim ga odavno, izmedju ta dva koristio sam X5 Pro. Od njega nije mnogo brzi X7 Pro u svakodnevnom radu.@Jigger...je si li zadovoljan sa x7 pro?
Jos uvek sam na x3 i imam nameru da ga menjam sa ovim. Pretpostavljam da je dosta bolji..
Znam. Ja ga ne koristim uopste, pa ga i ne vidim kao nedostatak, opet nekome je to vazna stavka. Dupli tap te deli da pregledas obavestenja, a ionako ne ispustamo telefone iz ruku.@Jigger
Always ON se može, prilično lako preko opcija u Developer modu podesiti da je non stop uključen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari