Šta je novo?

Poco M4 Pro / M4 Pro 5G

Beletroz

Poznat
Učlanjen(a)
15.03.2022
Poena
30
Je l' ima ljudi sa ovim telefonima?

Vidim Pro 5G je već dostupan, a za Pro mi rekoše krajem meseca iz Poco Srbija.

Ja ako sam shvatio ovaj M4 Pro je praktično copy/paste Redmi Note 11S?

Imam ja Poco M3 Pro. Tu je negdje sa ovim. Odlicni telefoni za te pare, ispod 200eur. Mislim da nema jeftinijih a boljih.

Ja uzeo pre 3 dana m4 pro 5g. Predhodno koristio redmi note 9 pro. Ima razlike u brzini. Brzi je ovaj i stabilniji. Jedino ako ga ne useru sa nekim dogradjivanjem kao sto i uvek urade. Otisak prsta je zaista fenomenalan kao i prepoznavanje lica.

Dobar dan.

Ja u potrazi za novim budžet Šaomijem da zamenim svoj vremešni RN 7, bacih pogled na M4 Pro...

Samo sam očekivao veću zainteresovanost za ovaj telefon, pa mi nije jasno... Shvatio sam da je ove godine generalno loša ponuda budžet segmenta i da su mnogi napravili korak nazad, ali da bi M4 Pro trebalo da bude najbolji čuveni odnos cene i kvaliteta među novom Redmi i Poco budžet ponudom?

Da li preporučujete vi koji imate?

Inače, ima li smisla dati 4k više za 8/256 verziju?

Dobar dan.

Ja u potrazi za novim budžet Šaomijem da zamenim svoj vremešni RN 7, bacih pogled na M4 Pro...

Samo sam očekivao veću zainteresovanost za ovaj telefon, pa mi nije jasno... Shvatio sam da je ove godine generalno loša ponuda budžet segmenta i da su mnogi napravili korak nazad, ali da bi M4 Pro trebalo da bude najbolji čuveni odnos cene i kvaliteta među novom Redmi i Poco budžet ponudom?

Da li preporučujete vi koji imate?

Inače, ima li smisla dati 4k više za 8/256 verziju?
Do skoro sam takođe imao Redmi Note 7.
Pre par dana pređoh na Poco X3 Pro i za te pare sam prezadovoljan.
Brži je i od X4 Pro, a kamoli od M4.

Nije mi bitna sirova brzina... Mislim ako je ovaj dovoljno brz, a koliko sam shvatio G96 radi posao...

Nego vidim ima i RN 11S maltene preslikan, samo sa 108MP kamerom, skuplji za koju hiljadu, pa ni tu ne znam ima li razlike vredne doplate...

Uzeh ja danas M4 Pro...

Fin telefončić, svakako mi deluje kao mali iskorak u odnosu na RN7... Jedino nisam siguran da li mi se dopada ovaj bespotrebno veliki kamera blok... Ekran je vrh, zvuk takođe, ništa ne koči, kamere još nisam isprobao.

Pa me znam baš..

Evo gledam svoj RN 7 iz 2019. i dalje radi ok, a novi RN 11 sa SD 680 nije nešto preterano uznapredovao brzinski u odnosu na SD 660...

A koliko vidim, mobilni procesori se već par godina praktično recikliraju u nove serije, Android je optimizovaniji nego ranijih godina, i telefoni nisu u tom smislu "gladniji" za jačom snagom...

Pozdrav narode. Imamnjedan problem sa telefonom. Prodje neko vreme i pocne ekran da igra. Desava se i na pocetnom ekranu. Telefon kupljen pre 3 meseca odprilike

Vrh Dno