Šta je novo?

Pocket PC kao remote control ( ASUS mypal730)

thepace

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
619
zanima me da li IrDA doticnog omogucava da se koristi kao univer.daljinski upravljac

daj mi neki sajt gde mogu da vidim review oba, i koji su jos programi korisni za PPC, posto uzimam asusa za koji dan pa hocu u startu da skupim sto vise softwarea.
nego moje pitanje je bilo da li mypal ima CONSUMER IrDA, jer mnogi mobilni telefoni , isto kao i daljinski upravljac na mom toshiba notebooku nemaju mogucnost takvog konfigurisanja

Reviewi ti ne trebaju samo ih isprobaj
nevo je orijentisan po sobama (po sobi svaki uredjaj)
RemCont nije sortiran po sobama

oba imaju strasno puno preinstaliranih kodova za sve vrste uredjaja + mogucnost ucenja za nestandardne

A čemu samo spominjanje (sjajnog) Nevo-a kad on jednostavno može samo na ipaq-cima da radi i to (koliko ja znam) samo ako program dolazi uz sistem. Ili u prevodu, koliko ja znam, nema se bilo gde downloadovati i instalirati pojedinačno.

Ima li koji takav progie za Palm PDA?

jos nesto:
dali postoji neki software sa koji preko bluetootha mogu da upravljam kompom ( slicno kao pupetmaster za n6230) i da li kod nas moze da se kupi dodatak za gps i da li je neko imao iskustva sa time ( ne znam ni dali postoje mape za srbiju i bg?)

violinista je napisao(la):
Ima li koji takav progie za Palm PDA?
Ček da izvučem palm iz džepa... :)... Hmmm, zove se, NoviiRemote, ima ga i za PPC... U principu, svaki je program dobar, ako infrared PDA baca dovoljno. Ja sam imao glupo iskustvo sa Dell Aximom X5 koji nije hteo preko 3-4 metra (nisam mogao zavaljen iz dvoseda da menjam, nego sam morao da se malo nagnem napred ;)) i to je jako smaralo, takvih je uređaja u principu jako malo, ali ima ih.

thepace je napisao(la):
dali postoji neki software sa koji preko bluetootha mogu da upravljam kompom
Ima ih sigurno, al ja konkretno nisam probao ni jedan :)...

thepace je napisao(la):
i da li kod nas moze da se kupi dodatak za gps i da li je neko imao iskustva sa time ( ne znam ni dali postoje mape za srbiju i bg?)
Ima nešto u decembarskom pcpressu, ali ga nisam čitao, nego sam samo negde video da spominju da su testirali "gps dodatak za pda".

to u pcpressu sam i ja video ali to su kao cisto spomenuli ( tekst je bio o dodacima za mypal620 ako ne gresim), ali ostaje pitanje da li neko prodaje/ima mape za BG

Nazad
Vrh Dno