Obzirom da postoji velika sansa da cu morati da kupim nove komponente, potrebna mi je pomoc oko odabira.
Potrebni su: procesor, ploca, memorija i hdd.
Racunar koristim za rad ( Dw,PS ) ponekad malo igranja ( jako retko i uglavnom starije igre) a ostalo je klasika -film,muzika,net ( adsl )...Ono sto mi je primarno je stabilnost
racunara prvenstveno u visednevnom radu.
Obzirom da sam ja antitalenat za komponente, malo sam citao po Benchu i dosao do nekog zakljucka da bi mi odgovaralo ovako nesto ( a i mom budzetu koji je skroman )
CPU - AMD Athlon AM2 X2 4000+ Dual Core Box ( 65w)
MB - Gigabyte GA-MA69G-S3H
Memorija- Kingston VR 512MB DDR2 800 ( 2x ) - 1Gb memorije mi sasvim odgovara
HDD - WD160AAJS Western Digital Caviar 160gb Serial Ata
Graficka - Stvarno ne znam koju. Neka srednja klasa, nista extra pa molim za predlog.
Kuler za procesor - nemam predstavu.
Monitor, kuciste i napajanje mi ne trebaju.
Molim za predloge sto se tice graficke i kulera za procesor ( iz Eurolinkove ponude )
Ne zamerite ak sam lupio nesto tj ako se neke komponente ne slazu, ipak sam anti talenat za hardware :wall:
Hvala :wave:
Potrebni su: procesor, ploca, memorija i hdd.
Racunar koristim za rad ( Dw,PS ) ponekad malo igranja ( jako retko i uglavnom starije igre) a ostalo je klasika -film,muzika,net ( adsl )...Ono sto mi je primarno je stabilnost
racunara prvenstveno u visednevnom radu.
Obzirom da sam ja antitalenat za komponente, malo sam citao po Benchu i dosao do nekog zakljucka da bi mi odgovaralo ovako nesto ( a i mom budzetu koji je skroman )
CPU - AMD Athlon AM2 X2 4000+ Dual Core Box ( 65w)
MB - Gigabyte GA-MA69G-S3H
Memorija- Kingston VR 512MB DDR2 800 ( 2x ) - 1Gb memorije mi sasvim odgovara
HDD - WD160AAJS Western Digital Caviar 160gb Serial Ata
Graficka - Stvarno ne znam koju. Neka srednja klasa, nista extra pa molim za predlog.
Kuler za procesor - nemam predstavu.
Monitor, kuciste i napajanje mi ne trebaju.
Molim za predloge sto se tice graficke i kulera za procesor ( iz Eurolinkove ponude )
Ne zamerite ak sam lupio nesto tj ako se neke komponente ne slazu, ipak sam anti talenat za hardware :wall:
Hvala :wave: