Šta je novo?

Pocetnicko pitanje.... tv out&Word?

ssale

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Nisam siguran da je ovo prava soba za ovo pitanje, ali ako moderatori misle da treba da ga pomere na neko drugo mesto nema problema...

Dakle problematikom se nikada do sada nisam bavio pa mozda je odgovor jednostavan, ali meni nije poznat...

Dakle kartica je najobicniji inno mx400 sa tv out-om.
Interesuje me da li je moguce na tv out-u (prakticno TV-u) proslediti recimo putem MicroDVD-a ili PowerDVD neki film, kako bi ukucani gledali doticno, a za to vreme ja nesmetano kucao neki tekst u word-u ili nesto slicno? Malo sam se igrao sa opcijama u display setingsu i jedino sto sam uspeo da dobijem je clone mod. Ako je moguce, molio bih neko da mi objasni kako da postignem doticnu stvar i sta mi je jos neophodno (neki softver ili sl. ?)

Unapred hvala.

Pozdrav!

Moguce je, ja sam uspevao sa Eagle MX400. Idi u display properties->settings pa oznaci 2 i stikliraj Extend my desktop on this monitor ili u display properties->settings->advanced->Geforce 2 MX/MX 400->Nview display mode izaberi horizontal span. Nview se moze nalaziti i negde drugde ako imas drugu verziju detonatora.

Meni ovo radi sa nekim verzijama detonatora, sa nekim ne, vise se ne secam sa kojim radi, ali znam da sam se manuo ovoga. Uspelo mi je par puta, ali cesto izbije neki banalan problem (npr. sta god ja podesavao uvek mi izbaci sliku na tv-u u ntfs modu, dok sa drugim drajverima je uspevao u pal-u).

Ako planiras da geldas divxove ovako, imaces problema sa titlovima, to jest oni se nece prikazivati na tvu, osim ako ne korisits ffdshow codec.

Ajd, pa srecno.

Mislim da mi je neko sa foruma rako da sve reshava BSPlayer...Probaj...

aj kad je vec otvorena ova tema
imam isto inno3d mx 400 sa tv out om pa me zanima gde bi mogao da kupim kabl za tv ?

CORE 283 je napisao(la):
imam isto inno3d mx 400 sa tv out om pa me zanima gde bi mogao da kupim kabl za tv ?

sto si se nadovezao na temu:D
pogledaj u bilo kojoj radnji EL. opreme,samo neka ti nakace cinceve:D

CORE 283 je napisao(la):

Na buvljaku ili BG elektronik, Bulevar revolucije. Nadam se da ovo ne prelazi u komercijalizaciju, samo sam hteo da kazem coveku gde moze da kupi a da je centar po pristupacnim cenama.

Vrh Dno