Šta je novo?

Pocetnicki blam - premiere insufficient media problem

zak

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2005
Poena
319
Cekirao sam po prvi pur opciu detect scenes u premieru dobio vise klipova tj svaki kadar mi je izdvojio. Stavio ih sve na timeline medjutim kad pokusam da izmedju dva stavim efekat sljem mi poruku:”Insuficient media this rtansition will contain repeated frames. Obzirom da sam do sada koristio canopus edius i tamo taj problem resavao tako sto sam u application settings decekirao extend clips when applying transition/ cross fade pa pretpostavljam da ima neka opcija slicna toj i u premiereu ali ne mogu da nadjem. cak sam zvao i montazera na lokalnoj tv ali ne moze da mi resi problem:wall:.
Please help
nmeuncn

Kako Mislis Svaki Kadar Ti Je Izdvojio Pa Nije On Pinakle I Uopste O Kojoj Verziji Premiera Govoris

Premiere pro 1.5 Kada radis capture imas opciju koju podesavas u settings za capture da ti izdvoji svaku scenu kao zaseban avi file ili jednostavno istu opciju cekiras kada radis capture tj kliknes na ikonicu filmske klape i on ti to odradi.
Pozdrav

Zasto Blam, Bre :)

imas opciju tamo gde cekirsa scene detect da mu zadas HANDLES i tu po default-u stoji 0 (nula) xi xi. stavis na koliko hoces da ti pusti ``rezervnih`` frejmova duze, npr. 25, tebi su sada klipovi knap kratki i tranzicija mora da produzava te krajnje i pocetne frejmove susednih klipova da bi odradila posao tj. duplira postojece jer nema koje vishe. tako da znas kada sledeci put capturujesh :)

Pa ako prosecna tranzicija traje 1sec...

znaci stavim 12 frame-ova kod handless detect opcije tj trba mu 12 od jednog i jos 12 od drugog klipa to je ukupno 24 koliko treba za tranzicuju

BURAZ KAKVO PREKLAPANJE STAVIS EFEKAT I AKO TI PRIJAVI Insuficient media this rtansition will contain repeated frames OPET CE DA RADI BEZ PROBLEMA PA NIJE TO 6.5 VEC 1.5 PRO

Nazad
Vrh Dno