Šta je novo?

plug-in programi

• Začetnik teme Začetnik teme nataly
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nataly

Cenjen
Učlanjen(a)
25.05.2011
Poena
151
može li mi neko objasniti kako se koriste ovi programi i kako se instaliraju kao i kada su potrebni ?

Elaboriraj, ako stvarno hoces odgovor, a ne *******ciju ...

Da li si mislio na pluginove za browser? Ili eventualno ekstenzije za isti?

Da, pluginove za browser. Možda jeste čudno pitanje-ali za nekoga ko skromno poznaje računar i sve vezano za njega neznam bolje da formulišem pitanje🙁 ljudi ne ljutite se !

Pa, nataly, nema ljutnje nikakve, bas smo bili fini 🙂

Ima raznih pluginova za razlicite browsere, a neki ih zovu i ekstenzije, kontrole, add-ons i sl.
Za sve je zajednicko da im je instalacija olaksana do maksimuma, najcesci scenario je da kroz browser za koji ti treba plugin pristupis stranici na webu gde postoji dugme install, kliknes i to je to, browser se resetuje i sve je tu.
Nemoj preterivati sa tim dodacima posto umeju da uspore podizanje ali i rad browsera - znaci, procenis da ti recimo treba nesto za skidanje videa, pa nadjes ekstenziju za to i instaliras, pri tom ignorisuci sve druge.
Koji browser koristis i za sta ti treba plugin?

Ma nema nikakve ljutnje, tu smo da pomognemo a ne da se ljutimo 🙂

Hvala,baš ste fini !🙂 ja koristim Internet Explorer 7, trebalo je da popunim neke testove za neku firmu pa nisam baš mogla da se snađem lako,tako sam se i prvi put zapitala a šta ćemi sad ovi pluginovi 🙂 jer bez njihove instalacije nisam mogla da otvorim taj test.To sam mehanički odradila pa me posle zainteresovalo sve oko toga. Probaću da skinem neki film pa ako zaškripi -eto me na forumu 🙂

Nazad
Vrh Dno