Markidjani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.12.2007
- Poena
- 304
pozdrav svima. posto intela ne podnosim iz vise razloga koje necu da pominjem jer to nije tema, nameravam da kupim x2 5K+ Black Edition, ali mnogi forumi, pa i bench mi nisu mnogo znacili jer su moje zelje/potrebe drugacije, bar u nijansama, od potreba drugih. e pa, zbog tih nijansi i postavljam pitanja, ali prvo interesovanja (nije po redu):
- radim u 3ds max 9, 2009, AE, nesto malo u PS, rade xtra (osim sencenja naravno)
- 24/7 koristim emule, sbb, radi xtra
- sve igre (osim naravno crysis - medium ali nije bas brz) mi rade u high, itd, tako da u tom smislu igre i nisu prioritet
- dosta koristim winamp, a cesto i mixujem u traktor dj studiu
priorieti za plocu: RASPOLOZIVOST ploce (da imam gde da je kupim u bg), razumna stabilnost u OC, dovoljno mi je 3ghz (ne bunim se i na 3.2ghz
), da ne trazi neku specificnu skupu memoriju, da nema klanja sa pci slotom jer imam x-fi pci, da nema buchan ventilator na chipsetu
na benchu dosta hvale biostar, ali ne vidim ga u prodaji. bilo bi xtra ako ima ploca za 4-5K (u prodaji) koja moze da posluzi, ali kao sto rekoh moze do 6K.
ne zanima me SLI, kao ni razlike u 3dmarku od 5% i slichno, i nisam opterecen razlikama u FPS koje se ne vide golim okom. ne treba mi zvucna, mrezna, ni vecina dodataka koje druge ploce cine skupljim. uglavnom pucam na pomenut klok i plocu koja to moze da izdrzi, a da ne kosta puno.
saveti i eventualne ponude moze i na PM (kako vam odgovara)
hvala unapred
- radim u 3ds max 9, 2009, AE, nesto malo u PS, rade xtra (osim sencenja naravno)
- 24/7 koristim emule, sbb, radi xtra
- sve igre (osim naravno crysis - medium ali nije bas brz) mi rade u high, itd, tako da u tom smislu igre i nisu prioritet
- dosta koristim winamp, a cesto i mixujem u traktor dj studiu
priorieti za plocu: RASPOLOZIVOST ploce (da imam gde da je kupim u bg), razumna stabilnost u OC, dovoljno mi je 3ghz (ne bunim se i na 3.2ghz
na benchu dosta hvale biostar, ali ne vidim ga u prodaji. bilo bi xtra ako ima ploca za 4-5K (u prodaji) koja moze da posluzi, ali kao sto rekoh moze do 6K.
ne zanima me SLI, kao ni razlike u 3dmarku od 5% i slichno, i nisam opterecen razlikama u FPS koje se ne vide golim okom. ne treba mi zvucna, mrezna, ni vecina dodataka koje druge ploce cine skupljim. uglavnom pucam na pomenut klok i plocu koja to moze da izdrzi, a da ne kosta puno.
saveti i eventualne ponude moze i na PM (kako vam odgovara)
hvala unapred
Poslednja izmena: