Šta je novo?

ploca za Phenom X3 720 BE

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
aj preporucite plocu za ovaj procesor, neka mainstream, do 100 evra.
video sam Gigabyte GA-890GPA-UD3H. kako se ona pokazala?

Hehee... Odlicna plocica! Imam je i prezadovoljan sam.
Ne mogu ti konkretno reci vise od ovoga, ali ne mozes se pokajati.
Uf, cekaj. Mozda bi ti smetala temperatura. Posto ima int 4290, malo se vise greje, ali se to resava uz par kulera...
Mislim da cu (cemo) sa ovom plocom biti mirni neki duzi period... :)
Tomika
Ne moze da se otkljucava jezgro na njima... ;)

Heh, pa onda kupis neku proverenu plocu (na kojoj se jezgro moze otkljucati) ili Phenom II X4. Ali onda znas sta imas. :)
Mislim da je 890GX odlicna kupovina ako imas ok procesor i ne zelis da otkljucavas. Inace ti bas i ne treba. Odluci, pa javi sta si uzeo. ;)

Heh, pa onda kupis neku proverenu plocu (na kojoj se jezgro moze otkljucati) ili Phenom II X4. Ali onda znas sta imas. :)
Mislim da je 890GX odlicna kupovina ako imas ok procesor i ne zelis da otkljucavas. Inace ti bas i ne treba. Odluci, pa javi sta si uzeo. ;)

Kupio sam u petak Asus 4A89GTD PRO, ploca je vrh,nisam uspjeo da je nesto posebno testiram,ali je uspjelo ono sto sve najvize zanima.:)
Posto imam X3 720 BE,4 jezgro nije radilo,da sada ne nabrajam koje su sve ploce prosle i pokusao sam da otkljucam,ali bez rezultata. Sa ovom plocom je otkljucao 4-to jezgro i radi bez problema. Posle godinu dana imam X4 :banana:
Sve preporuke sto se tice kupovine!!!

Poslednja izmena:
fino izgleda taj Asus, a fina mu i cena :) Vidim da je ima i u USB 3.0 varijanti, al' je 130 evra :(

Vrh Dno