Šta je novo?

Ploca za DDR3?

AcaFCRS

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
320
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
S9 plus
Steam
coa1983
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Jel moze pomoc oko Kvalitetne DDR3 ploce? Sta mislite o Asus P5E3 Premium/WIFI-AP i P5Q3 Deluxe/WiFi-AP. Ova druga je jeftinija za oko 50e. Hvala unapred.

od skoro imam p5e3 premium i extra je ploca mada ima "konflikt" sa Q9550 procesorom tj ne prepoznajega mada ceo sistem radi bez ikakvih problema...

P5E64 WS Evolution evo druze i nema da pogresis, WoX89 jesi probao update biosa .

ma jesam na ASUS-ovom sajtu kaze da podrzava Q9xxx procesore od biosa v505 a ja sam ubacio jos noviji tj 605 i nista se nije promenilo.... mada mi to nista ne smeta jel sve funkcionise normalno... ali otkrio sam novi problem a to je da mi GTA4 [jedina igra kojiu imam zelju da igram] zabada posle 10-15 mina [ekran se zamrzne a zuk krrene da skrrripi] i onda ja tako provedem 2 noci na netu i skapiram da mnogi sa slicnim problemom su resavali tako sto izvade jedan DDR... uradim ja to i problem resen... e sad jos nisam skapirao sta su posle radili sa tim drugim DDR-om tako da mi je muka vise od ovog kompa i ide sutra, tj danas u servis [imam 2x2GB ocz DDR3 rama] NE KUPUJTE P5E3 PREMIUM PLOCU NI AKO VAS PUSKOM TERAJU

Nazad
Vrh Dno