D
Deleted member 2563
Guest
Mala pomoc. Totalno sam ispao iz fazona AMD/Intel. Tacnije AMD nisam pratio, a izgleda da ima i dobrih procesora za dat novac. Dakle ovako. Kupuju se stvari iz naslova, da bi malo brze radile igre pre svega (na poslu radim na lapu, a kucni racunar je iskljucivo za opustanje i zabavu). Takodje vreme je da malo update-ujem konfu zasnovanu na 945 cipsetu...
Dakle od stare konfe ostaje HDD, i graficka 9600GT. Budzet je 420-450e. Pristajem na varijantu da sad kupim 2GB rama, pa cu za mesec dana da uzmem jos 2GB, i onda na jesen grafiku neku. Molim vas za preporuke. Za varijantu sa Intel i5 750 cini mi se da mi je jako nategnuto sa cenom, a treba uzeti i solidno napajanje... Da mogu da ostavim ovaj MSI od 550W lako bih onda...
Dakle od stare konfe ostaje HDD, i graficka 9600GT. Budzet je 420-450e. Pristajem na varijantu da sad kupim 2GB rama, pa cu za mesec dana da uzmem jos 2GB, i onda na jesen grafiku neku. Molim vas za preporuke. Za varijantu sa Intel i5 750 cini mi se da mi je jako nategnuto sa cenom, a treba uzeti i solidno napajanje... Da mogu da ostavim ovaj MSI od 550W lako bih onda...