Šta je novo?

Ploca i Procesor

nenadwebivi

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X - NZXT 360
RAM
G-SKILL 32gb DDR4
GPU
AMD Ryzen 9 5900X
Monitor
Mi 34 UW
Pristup internetu
  1. Optički internet
POzdrav ljudi
Ploca i procesor do 300e novo/polovno, samo da je najbolje, sta uzeti?
Da li je moguce naci i5 4690k i neku dobru plocu za te pare, ili eventualno i7 4790k i neku prosecnu plocu?
Da li je isplativo uzeti iz Madjarske, svaki savet, predlog je dobrodosao :) HVALA UNAPRED

i7-3770k je bolje uzeti nego jedan od dva koja sam naveo znaci ? :)

POzdrav ljudi
Ploca i procesor do 300e novo/polovno, samo da je najbolje, sta uzeti?
Da li je moguce naci i5 4690k i neku dobru plocu za te pare, ili eventualno i7 4790k i neku prosecnu plocu?
Da li je isplativo uzeti iz Madjarske, svaki savet, predlog je dobrodosao :) HVALA UNAPRED

Gde ima i7 4790k i bilo kakva ploca za 300e?

isprsio bih se mozda i za 350...ima polovan 4790k za 250e, jedino ploca neka polovna da se nadje za 50e :)...to mi pada na pamet...

Ne znam kako da ti prosledim link kada nema direktno za oglas na Berzi, idi na PC Berzu, na prvoj ili drugoj stranici u komponentama je oglas za pomenuti procesor i toj ceni.

Nisam primetio da je bez K.
Nije ni bitno...

Nasao sam nekako nacin da povecam budzet na 350e max
Da li se isplati 4770k i da li je neki od ovih koje ste naveli bolji a jeftiniji ?
Komp ce sluziti svemu, od renderinga, do ps-a, do programiranja pa do gaming-a..

Nazalost nasao sam nov za 260e pa sumnjam da mogu da se skrpim za neku dobru z97 plocu :/ kada trazim da uzmem onda nigde nema, a kada mi ne treba ima ih na sve strane ...

@Erik011

Ono što mi se kod nje dopalo je

- AMP-UP Audio technology with exclusive Upgradable OP-AMP
- DAC-UP USB port
- Killer™ E2200 gaming networking platform (imaju sve bolje ploče)

Šta fali Durable Black Solid konenzatorima? Sahraniće 2 nadogradnje procesora minimum :)

Ovo za naponsku se slažem, mada i dalje smatram da u tom cenovnom rangu nema bolje ploče.

Problem je sto ih ima premalo, sa malim kapacitetom.

Jos dodatno je naponska analogno-hibridna, a ne digitalna :)

Izvni što se periodično javljam, ali me zanima. Koja nova do 120-130€ je bolja? Bez šale. Pitam zbog sebe? (Nisam overkloker i moj budući i5 procesor biće bez "k")

Ako ne klokujes, ova ce ti super radi posao, ja gledam sa stanovista overclockinga.

Nazad
Vrh Dno