Šta je novo?

Ploca i cpu do150e?

ukoliko hocesh PCI-E i novo onda neki 64bitni sempron 2800+ (87e) i DFI NF4X Infinity (~77e). 2800+ je skuplji, mozhesh probati i da nadjesh 2600+ i kapiram da bi ti se on uklopio u cenu koju si spreman da platish. ako te pak zanima AGP tu imash ogroman izbor relativno povoljnih plocha. ali shta god radio, mislim da je s754 platforma najbolje reshenje u tom cenovnom rangu.

Ако нема за 2800+ зар му није боље да узме 2500+ а не 2600+?

Исто се оверклокују, само 2500+ има дупло више кеш меморије.

naravno, nisam neki poznavalac semprona tako da iskreno nisam ni znao da postoji 64bitni 2500+ :) izvinjavam se zbog dezinformacije, onda trazhi bolje njega nego 2600+.

Овај пут си се извукао, али следећи пут ће бити:

"Поштено му судите, па да га стрељамо :d "

ReV je napisao(la):
ukoliko hocesh PCI-E i novo onda neki 64bitni sempron 2800+ (87e) i DFI NF4X Infinity (~77e). 2800+ je skuplji, mozhesh probati i da nadjesh 2600+ i kapiram da bi ti se on uklopio u cenu koju si spreman da platish. ako te pak zanima AGP tu imash ogroman izbor relativno povoljnih plocha. ali shta god radio, mislim da je s754 platforma najbolje reshenje u tom cenovnom rangu.

Aj izdvoji mi neshto iz tog ogromnog AGP izbora! Ipak mi se ne baca kinta i za graficku... bar ne trenutno...

1) DFI lanparty ut nf3 250gb
2) EPOX 8kda3j
3) ABIT NF8-v2

ЕДИТ: Све три су из "широког" AGP избора :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno