Pa kako god hoces, to je tvoja odluka tj tatine parice :d
Ako hoces polako da sklapas komp za narednih par godina onda ta ili slicna Asus ploca, fx 8320 jer je isti kao 8350 tj lako ces overklokovati na 4Ghz a jeftiniji je valjda 3000 din sto je taman za dobar kuler

I jos jedna 7850 2Gb/GTX660 ili cak 7870 jer ce padati cene uskoro.. i imao bi odlican komp za par godina, ok mozda bi za bas sve efekte napucane na max sa MSAA morao mnogo bolju graficku ali i sam si rekao - kreces na faks, znas i sam kakva je finansijska situacija prosecne porodice u ovoj drzavi itd.
Mozes i neku od grafickih koju sam naveo i fx6300 + umeren overklok (uz kuler od 20e).
A jos jeftinija varijanta bi bila kupovina kulera za 2500 din npr 212+ pa da overklokujes procesor na 3,8Ghz (ako moze na toj ploci, ne znam, verovatno moze) i jos jedna 7850 2Gb i to je to, za igranje sasvim dovoljno a sve ovo ne kosta mnogo. To bi bila slicna konf. kao moja samo sa mnogo jacom grafickom, sve sto instaliram radi i dalje odlicno na phenomu 955 pa cak se i 5850 drzi solidno na 1680x1050, 70% naslova i dalje igram na max podesavanjima a i oni koji ne mogu tu je high i smanjim malo AA. Tako da cu ja da menjam gpu samo zbog isteka garancije inace ne bih ni menjao.
Sam proceni sta ti treba i sta ti se vise isplati i sacekaj da jos neko napise sta misli..
E da, sad vidim da imas LC napajanje, to menja dosta toga i ja ne bih sklapao fx8320 itd komp sa tim napajanjem.. onda ti je najbolje da kupis samo jednu 7850, ostavis cpu na 3,4Ghz i zavrsavas faks a tek onda igre