Šta je novo?

Ploča+procesor+grafika do 150e?

Sam Fisher

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2006
Poena
320
Drugari ja sam totalno ispao iz price sa kompovima shta sa cime ide.
Hteo sam neki barebone ali sam od toga odustao.

Hteo bih neku preporuku za tri nove komponente koje bih uzeo da bih mogao da igram PES2009.

Znaci Ploča + Procesor + Grafika da sve zajedno ne bude preko 150e.
Ploču i procesor bih uzeo novo i zato mi treba savet jer ja po oznakama više ne mogu da se snađem koja ploča uz koji proc. a grafike još i pratim pa bih to našao polovno ili novo do 50e lako.

Sve jedno da li AMD ili Intel. Više bih voleo intel ali mislim da mi se "ozbiljan" Intel ne uklapa u budžet.

Hvala u napred.

Ako postoji ploča sa integrisanom grafikom koja može da gura novi PES2009, znači sa potrebnim shaderima 3.0 ili koji su već aktuelni može i to pa onda mi ne treba grafika.

Plocha MSI K9N NEO-F V2 (43 evra)
Procesor: AMD Athlon 64 X2 5000+ (52 evra)
Graficka: Palit 8600GT (55 evra)

Gledaj da dodas jos 30 evra i da umesto ove graficke uzmes ATI radeon 3850 512mb. Kartica je 5 puta bolja, a ne toliko skuplja. Sa tom grafickom gotovo da bi sve igre mogao na max da igras, a sobzirom da kosta 'svega" 80 evra, mislim da se isplati. Pogotovo ako volis igrice da igras.

Hvala na odgovoru.

Igre sam mislio da ne volim vishe da igram jer nema vremena pa sam prodao desktop i uzeo laptop, ali od onda vidim koliko mi nedostaje da s' vremena na vreme odigram nešto.

Što se tiče grafike prvo kupujem Ploču i procesor pa kad se saberem i vidim šta ostaje onda sve na grafiku.

Ako je za PES - onda bolje neka hd3650 sa ddr3 memorijom - cena je ista, a bolje će PES raditi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno