Šta je novo?

Plextor

Blue_Ray89

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2008
Poena
304
Imao sam do danas Pioneer 111D i LG sata (ne znam tacno model), pioneer je crkao za 6 godina, a LG za 2 godine. Cuo sam da je Plextor navodno najbolji po tom pitanju, pa me zanima da li dati veci novac za njega ili opet kupiti neki u klasi do 20 eura?

A i da je bolji, nije bolji koliko je skuplji. Uzmes neki LiteOn za 2.000 dinara, recimo sa podrskom za LightScribe i uzivas. Pa kada se pokvari, ti uzmes jos jedan, i opet uzivas! :D

Imao sam do danas Pioneer 111D i LG sata (ne znam tacno model), pioneer je crkao za 6 godina, a LG za 2 godine. Cuo sam da je Plextor navodno najbolji po tom pitanju, pa me zanima da li dati veci novac za njega ili opet kupiti neki u klasi do 20 eura?

Plextor je nekada davno bio na vrhu, sada je isto sto i svi ostali.
Potrazi neki rezac sa 2 god garancije ako jos uvek negde daju toliko.

A i da je bolji, nije bolji koliko je skuplji. Uzmes neki LiteOn za 2.000 dinara, recimo sa podrskom za LightScribe i uzivas.
Koliko su u proseku skuplji DVD pisači sa podrškom za LightScribe?
Da li je to beše tehnologija pisanja po površini CD/DVD diska?

Ja sam bio uzeo prosle godine PATA LiteOn sa LightScribe podrskom za nesto preko 2k dinara.
Da, to je to, pruza vise mogucnosti za personalizaciju samog diska u odnosu na obelezavanje klasicnim markerima.

Nazad
Vrh Dno