Šta je novo?

Plextor

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
Da li neko zna ko ih uvozi u Srbiju, tj ko ima stabilan lager sa sto prihvatljivijim cenama? Znam da je reklamiranje zabranjeno, tako da moze i na PM

Ewe, ili njihova maloprodajna mreža List computers.
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Hmmmmmm... I ja na EVEovom proveravao sada i stvarno ništa.
Pazi kada sam ubeđen da su oni bili uvoznici. Uzimao sam koliko do pre par meseci od njih neki DVDRW.
Šta znam...možda su batalili?!
Pozdrav. :wave:

Ne trudi se,jer ako se ne varam pre par meseci sam negde procitao da prestaju sa proizvodnjom,i ne bih se cudio da se ono malo preostalih uredjaja rasprodalo za to vreme a novih naravno nece ni biti!
Pozdrav ,)

Ne prestaju s proizvodnjom demantovali su to odmah; a u međuvremenu su najavili nove modele, čak i jedan vrlo interesantan 5.25" slim dual-bay za desktop. Plextor s pravom ima tu zaslugu da unosi inovacije, ali jednostavno cenovno ne može da parira protiv konkurencije...

Posto je moj NEC ND4551A u jednom momentu naprasno poceo da ne saradjuje sa DVD-R i DVD-RW diskovima, razmisljao sam da kupim nekog Plextora, posto znam da su NAJ, samo ne znam da li su bas toliko bolji koliko su skuplji. Jel ima neko iskustva sa Plextorom + neke realne testove. Naciljao sam model PX-755A, eventualno PX-760A

Posedujem Plextor px-755 sata. Pre ovoga sam imao pionir 107 , sto se tice citanja diskova tu se vidi razlika ali u rezanju sve je to isto jedino sto je sata.Platio sam ga inace 60 evra.

Posedujem Plextor px-755 sata. Pre ovoga sam imao pionir 107 , sto se tice citanja diskova tu se vidi razlika ali u rezanju sve je to isto jedino sto je sata.Platio sam ga inace 60 evra.

Ako nije tajna, gde si ga kupio po toj ceni i kada?

Imaju u gigatronu, ali koliko vidim svi su preko 130€, i nema ovog SATA modela.

Nazad
Vrh Dno