Šta je novo?

Plejer sa schedulerom?

mister Mrva

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2003
Poena
620
Treba mi multimedijalni plejer koji ima opciju schedulera. Probao sam Winamp sa nekim pluginom ali nije radio kako treba.

Ako si mislio da puštaš jednu pesmu za drugom ili da puštaš jedan video za drugim dovoljan ti je Windows media player 11.

Za puštanje muzike ideš na librari i pratiš upustva kako da dodaš pesmu.
Za puštanje videa ideš na "create playlist" , daš nadimak toj plejlisti koju želiš da napraviš a onda samo "ubaciš" u bwindows media player video koji želiš.

Ako želiš da puštaš neki video tačno po određenom redu onda prvo ubacuješ prvi video, pa onda drugi video itd...

Sve što treba da uradiš kod puštanja audio i video fajlova jeste da klikneš na prvi fajl na listi, a svi ostali fajlovi će da idu jedan za drugim.

Napomena: Moraš da imaš instalirane kodeke koje WMP može da čita bi mogao da pravilno puštaš fajlove.

Nadam se da sam ti pomogao.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Znam bre da pustim film 😀
Scheduler = pusti mi te i te filmove na na i taj dan u to i to vreme i neka se vrte do tog i tog vremena. Valjda je sada jasnije.

poz

Izvini što sam pokušao da pomognem. Neće se ponoviti.

Zašto ne koristiš scheduler iz operativnog sistema? Jednostavno napraviš jobove kada koji film treba da se pusti.

@zeleni zub
Palo mi je i to na pamet ali reko mozda postoji plejer sa vec ugradjenom opcijom

@nekoime
Ovo koliko vidim nije nikada objavljeno. VLC ima scheduling koji se valjda radi iz VLM-a ali mi nije bas najjasniji, probacu da se pozabavim time malo vise.

I dalje ne kapiram kako se ovo podesava u VLC-u morace da radi TaskScheduler izgleda.

Nazad
Vrh Dno